Ето кои са най-подходящите ви приятели според зодията

108806
Ето кои са най-подходящите ви приятели според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Приятелствата се градят на доверие,общи интереси и забавление. Също както при децата, създаваме приятелства с онези, с които се разбираме най-добре. Но за разлика от детските приятелства, след определена възраст трябва повече да внимаваме кого допускаме в приятелския си кръг и на кого споделяме тайните си.

Ето приятелства с какви хора трябва да избягвате според зодията си:

Овен

(21 март - 19 април)

Вие избягвате приятелства, които потискат вашия приключенски дух. Като Овен, не обичате да сте ограничени и да се запъвате наоколо. Един приятел, който се опитва да отнеме автономията ви или да говори от ваше име, не е ваш приятел.

Телец

(20 април - 20 май)

Вие избягвате приятелства, които са изпълнени с натиск и очаквания. Можете да бъдете много упорити и да мислите по ваш собствен начин, особено когато искате да се отпуснете и да останете у дома си. Като Телец, мразите, когато другите ви обвиняват в нещо. Затова избягвате приятелства, които компрометират личното ви щастие и хармония.

Близнаци

(От 21 май до 20 юни)

Вие избягвате приятелства, които са прилепнали и прекалено зависими. Като Близнаци, оценявате независимостта си и приветствате промяната в живота си. Приятелствата, които се опитват да ви задържат на едно място или да претендират за вашето време, никога не са приятелства, които свършват добре.

Рак

(21 юни - 22 юли)

Вие избягвате приятелства с тези, които са егоисти и не отделят време, за да ви се отворят истински. Като рак, не сте случайни хора и не можете да сте полу-приятели с определени хора. Приятелствата, които са плитки, не са истински приятелски отношения за вас.

Лъв

(23 юли - 24 август)

Вие избягвате приятелства, които са дребни и неприлични. Като Лъв вие сте невероятно горд и почтен човек. Вашите приятели ви уважават и в замяна вие трябва да се уверите, че имате основание да ги уважавате. Като цяло, вие сте склонни да избягвате приятелства с тези, които непрекъснато променят плановете или ви третират като втори вариант.

Дева

(23 август - 22 септември)

Вие избягвате приятелства, които са незрели. Хората, които третират всичко като шега или постоянно правят безотговорни решения, не са на високо място в списъка ви с приятели. Като Дева, вие обичате да планирате и картографирате части от живота си. Именно затова лесно се дразните от онези, които се подиграват с другите, че са отговорни и зрели.

Везни

Как различните зодии показват, че не си им важен

Всяка една зодия показва по различен начин това, че някой човек не представлява приоритет. Ако имаш някакви съмнения относно това дали ...

(23 септември - 22 октомври)

Вие избягвате приятелства с онези, които се опитват да ви объркат или ви притискат да правите каквото те искат. Докато сте невероятно очарователен и социален човек, вие също така имате нужда от своето собствено пространство и време за себе си. Някои приятелства ще се опитат да променят вашите решения и да ви притиснат да изберете. Обикновено тези приятелства няма да издържа много дълго. Вие сте човек, който се обгражда с хора, уважаващи него и неговите нужди.

Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Вие избягвате приятелства с тези, които са безразсъдни и егоистични. Като Скорпион вие сте дълбоко емоционални и сте склонни да приемате нещата много лично. Следователно, обикновено сте лесно раздразнени от онези, които се грижат само за себе си и ви пренебрегват.

Стрелец

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост, общи интереси, компромиси. Когато тези няколко неща присъстват вр...

(22 ноември - 21 декември)

Вие избягвате приятелства, които вземат живота твърде сериозно. Вие се радвате на игрив хумор и често се чувствате съдени от тези, които са твърде зрели. Докато знаете, че животът има сериозни моменти, обичате да държите нещата възможно най-леки. Тези, които са прекалено предпазливи и строги, не са ви близки приятели.

Козирог

(22 декември - 19 януари)

Вие избягвате приятелства с тези, които имат много малко амбиции и планове. Като Козирог обичате да се обграждате с страстни и успешни хора. Вие сте вдъхновени и мотивирани от гения на другите и се гордеете с тези, които са във вашия вътрешен кръг. Като цяло, вие никога не сте сериозно привлечени от някой, който не се интересува от бъдещето или кариерата си.

Водолей

3-те зодии, които не могат да са само с един партньор

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

(20 януари - 18 февруари)

Вие избягвате приятелства с онези, които са умишлено невежи и нямат никакво желание да се учат. Знанието ви е едно от най-важните и мощни неща в света. Следователно, не ви е грижа много за човек, който е самодоволен и никога не предизвиква собствените си мисли.

Риби

(19 февруари - 20 март)

Вие избягвате приятелства с тези, които не зачитат творчеството и оригиналността. Като Риби често сте вдъхновени от света около вас и се наслаждавате на дълбоко обсъждане на идеи с близки приятели. Като грижовен приятел очаквате вашите приятели също да се интересуват от живота ви и да се чувствате пренебрегнати от някой, който е плитък и вглъбен в себе си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com