Greet BG, популярната българска платформа за видео поздрави, се разраства с инвестиция от Innovation Capital

3372
Greet BG, популярната българска платформа за видео поздрави, се разраства с инвестиция от Innovation Capital
Снимка: Greet.bg

Една от най-популярните платформи за видео поздрави и видео разговори с известни личности, Greet.bg, ще продължи да се разраства благодарение на новия си стратегически партньор и инвеститор Innovation Capital

Фондът за инвестиции в размер на 21.1 милиона евро финансира иновативни стартиращи и разрастващи се компании в България, като по този начин подкрепя растежа на  приоритетни сектори и проекти с голям потенциал. В Greet.bg фондът ще инвестира 50 000 лева, а сделката позволява допълнителна инвестиция в зависимост от резултатите на платформата в следващите 6 месеца.

Българска платформа за видео съобщения свързва артистите и техните фенове

Българскaта платформа Greet.bg предлага на феновете директна видео връзка с любимите им български звезди. Независимо дали става дума за...

„Стартирахме Greet.bg, за да го превърнем в лидер на услугата на местния пазар, а сега с партньор като Innovation Capital можем да гледаме с едно око и към международния“, споделя управителят на компанията Климент Йончев.

Greeet.bg заслужи нашето внимание, т.к. попада в изключително интересна ниша – развлекателния бизнес с таргет Поколението Z, които от своя страна имат радикално различни комуникационни навици. Те преминаха успешно през нашата обучителна програма, която е насочена към визионерски бизнес модели в пост-пандемичната ера. Платформата за кратко време се превърна в лидер на пазара и вече има силен интерес от международни инвеститори и потенциални купувачи“, коментира от своя страна Ангел Ангелов, управляващ партньор в Innovation Capital.

Мисията на Greet.bg е да създаде нови възможности за феновете да се свържат със своите любими известни личности онлайн, като заявят персонализирано видео за себе си, за подарък на свои близки и познати или пък да резервират 15-минутен видео разговор. До момента видео поздравите са най-поръчвани около празници, тъй като са нов, страхотен и нетрадиционен подарък, което гарантира, че изненадата ще е силно емоционална. 

Платформата съществува от март 2021, като в нея са включени над 150 от най-популярните и любими таланти на България като: Слави от The Clashers, Катето Евро, Братя Аргирови, Камелия, Димитър Илиев, Йордан Йовчев, Айде БГ, Алекс и Дани Петканови и други. Партньорството с Innovation Capital ще позволи на Greet.bg да добави много нови функционалности, да разшири портфолиото си от таланти и да направи услугата още по-достъпна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com