Как би изглеждал домът на всяка една зодия?

9233
Как би изглеждал домът на всяка една зодия?
Снимка: barbali.bg

Как ли биха изглеждали къщите на различните зодии според техните характеристики и черти в астрологията? Нека заедно да видим в тази статия: 

 Овен

Ако разглеждате енергията на Овен във вашия дом, тогава със сигурност вашият интериор трябва да съдържа нещо, което предава огнени образи - буквални или абстрактни. Свещи, камина, разбира се, но можете да добавите огън и по други начини. Добавете червени акцентни цветове към основното си жилищно пространство или към произведения на изкуството с триъгълници - формата, свързана с елемента на огъня.

Телец

Телецът се управлява от Венера, планетата на красотата и хармонията и обикновено копнее за някакъв вид зеленина и цветя. Вашият дом жадува за вечна пролет, пълна със свежи цветове и пастели. Добавете цветя и живи растения в целия си дом, за да внесете повече красота във вашето пространство. Цветовете Телец са розово розово и светло синьо.

Близнаци

Близнаците са бърз мозъчен знак, така че домът ви се нуждае от пространство, където да научите все повече и повече за нещата, които обичате. Вашият дом трябва да подхранва интелекта ви. Добавете етажерка, ако вече нямате такава, и я напълнете с любимите си книги. Не забравяйте да оставите малко място на рафта за нови книги. 

Рак

Тъй като Ракът е владетел на всичко домашно е важно интериорът да отразява личността му.  Добавете воден фонтан до предния си вход, така че всеки път, когато влезете, да имате непосредствено усещане, че се прибирате в подобна на спа среда, тъй като водата е елемент на Рака и звуците от нея биха били успокояващи. Ако не е възможно да имате фонтан, помислете за картина със сини тонове. Направете своето пространство място за релакс още в момента, в който влезете през вратата. 

Лъв

Искате да извадите на показ своята вътрешна лъвица, а това означава да можете да играете с искрящи и луксозни, размити текстури. Наистина направете вашето пространство да блести с драматичен нюх. Металите работят добре за хората от четвъртия дом на Лъв, а друга идея, която трябва да обмислите, е да включите животински отпечатъци във вашия декор или да поставите изкуствена козина на дивана си. 

Дева

Въпреки че, оценявате простия, елегантен декор, най-важното е, че домът ви е подреден. За тези с Дева на 4-ти дом, организацията е приоритет. Опитайте се да създадете многофункционално пространство, което да използвате като офис за времето, когато работите повече от вкъщи. Превърнете килера в пространство за бюро или добавете бюро с декларация със система за организация. 

Везни

Красотата и балансът са крайъгълните камъни, на които да разчитате тук. Знакът Везни е знакът на партньорството. Когато избирате изкуство, изберете картини и скулптури, които представят нещата по двойки или кратни на две. Стойте далеч от изображенията с един човек или с трима, тъй като нещата на тройки се считат за предизвикателни за връзките във фън шуй.

Скорпион

Опирайки се на любовта на Скорпиона към мистиката, вероятно виждате дома си като изключително свещено пространство, където се случва магията. Коприната е високо вибрационна тъкан. Това може да бъде защитна бариера между вас и други неща във вашата среда. Можете да го използвате, за да покриете вашия олтар или възглавница за медитация, за да добавите към свещеността на вашето пространство. 

Стрелец

За вас външното пространство е толкова важно, колкото и закритото. Дори и да живеете в апартамент, полезно е да имате място, в което да се наслаждавате да бъдете навън, за да подхранвате чувството за дом. Помислете за добавяне на красива, скулптурна огнена купа към вашето външно пространство, за прохладните летни нощи, когато наистина се нуждаете от чист въздух.

Козирог

Козирогът се свързва със запазването на традицията и почитането на миналото, поради което вашият декор на дома вероятно ще се възползва от реколтата. Това означава да събирате стари снимки на вашите баби и дядовци или да тролите Etsy за антични находки. Античните гоблени, мебели или приспособления ще добавят елегантност към вашето пространство и нотка на история. Внимавайте обаче пространството ви да не изглежда като музей. Наслоявайте стари и нови елементи във вашето пространство. Бонус е, ако вашите антики имат специално значение за вас, защото това ще подобри енергията на пространството. 

Водолей

Водолей е знакът за енергийни връзки между другите, както и социално отговорен хуманитарен знак. Ние ги усещаме с нашите домашни любимци, растения и всички живи същества в нашата среда.  Този декоративен елемент би ви помогнал да се почувствате свързани с природата. Това би било от полза за околната среда и ще изчисти въздуха, допринасяйки за цялостната екосистема на дома. 

Риби

Подобно на Рака, разчитането на водната стихия Риби ще ви помогне да се чувствате наистина възпитани и сигурни. Намирам аквариум или дори купа със златни рибки за полезна. Ако поддържането на нещата не е ваше нещо, добавете воден елемент по различен начин. Украсете с нюанси на синьото или включете воден фонтан във вашето жилищно пространство. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...