Дневен любовен хороскоп, 24 ЮЛИ

6646
Дневен любовен хороскоп, 24 ЮЛИ
Снимка: iStock

Овен

Ако имате нужда от любовен съвет, най-подходящо би било да се опрете на близките и приятелите си за съвет. Те ще погледнат от друг ъгъл на вашите казуси.

Телец

Знаем, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи ,телци, но единственият начин да получите каквото искате, е да спрете да се съпротивлявате.

Близнаци

Преразгледайте опциите си и спрете да бъдете толкова упорити - единственият, който пречи на шанса ви за любов, сте самите вие.

Кармичният урок, който всяка зодия трябва да научи във връзките си

Рак

Привързвате ли се сериозно или просто се забавлявате? В нито едно от двете няма нищо лошо, но бъдете сигурни, че и човекът срещу вас го знае.

Лъв

Не винаги ще сте на едно мнение с партньора си, лъвове и в това няма нищо лошо. Преглътнете егото си, съгласете се, че имате разминавания и приоритизирайте отношенията си, отколкото това да бъдете прави.

Дева

Има много което да преразгледате и да си дадете сметка за някои неща. Не сте някой, който по принцип замита проблемите под килима, но от известно време правите точно така, а е време да се изправите срещу фактите.

Везни

Това че планетите се подреждат така, че да не ви е особено лесно в любовните отношения, не означава, че са невъзможни. Просто трябва да положите малко усилия и всичко ще си дойде на мястото.

Скорпион

Характерните начини на всяка зодия, чрез които тя разваля връзката си

Всеки човек може да съсипе своята любовна връзка чрез грешки и действия, които прави. Положителното е, че той се стреми да не ги повтар...

Преди да се отдадете на някой друг, трябва да се отдадете на себе си, скорпиони. Любовта към вас самите е това, което привлича хората и ги учи как да ви обичат правилно.

Какъв страх има всяка зодия?

Стрелец

Време е за онзи разговор, стрелци. Сами или обвързани, днес денят е такъв, че да изговорите истината си и да споделите каквото е на душата ви, дори да не е лесно. Няма как да сбъркате с истината.

Козирог

Каква е мантрата на всяка зодия до края на годината?

Нека видим каква е мантрата на всяка зодия до края на тази година:  Овен „Ще се науча да се отказвам от контрола и да се п...

Нима ще оставите миналото да пречи на настоящата ви потенциална любов, козирози? То само ви дърпа пречи, а ако искате да полетите, трябва да пуснете тежестите, които ви дърпат надолу.

Водолей

Днес е един от тези дни, в които нищо няма логика, хаосът е навсякъде и вие започвате да усещате напрежение. Когато става въпрос за любов обаче, хаосът идва ръка за ръка с тези силни емоции, оставете се просто по течението.

Риби

Ако човекът срещу вас няма намерение да полага усилия, колкото вас, какъв е смисълът да хабите силите си, риби? Тангото е танц за двама, не го забравяйте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com