Как да прекараме есенното равноденствие, 23 септември 2023 г, правилно?

10610
Как да прекараме есенното равноденствие, 23 септември 2023 г, правилно?
Снимка: iStock

Денят е равен на нощта. Нашите тъмна и светла енергия се срещат лице в лице. И в такъв ден и период на влияние е много важно да включите максимално позитивната си страна. Какво ви води напред, какво ви помага да вървите към целта си с лекота, какво ви прави уникални, интересни, специални и кой сте всъщност?

Превключване на пикова енергия. Пик, когато трябва да се погрижите за себе си, настроението, състоянието и бъдещето си. Настройте се на добра и ярка вълна, включете вътрешното слънце, което ще стопли и освети пътя ви през късите часове на деня до пролетта.

Позволете си спокойствие и тишина. Махни се от всичко. „Жънете“ всичко, което ви се е случило през тази календарна година.

Ето как есенното равноденствие променя енергията в пространството

Направете одит. Разглобете „складове“ и „хамбари“. Поставете най-полезните и магически неща в резерв. Изхвърлете това, което не е полезно и само разочарова.

В такъв период е важно да не правите планове за бъдещето, а да бъдете в настоящето. Благодарете и оценявайте това, което имате в момента. Това е вашата реколта. Това е вашето богатство.

Дори сега да е период, който уж не може да се нарече изключително щастлив, той все още е изобилен и изключително необходим. Имаш нужда от него. Всичко е станало точно както е трябвало да стане.

Вашата задача е да разберете за какво служи, каква сила носи и какви полезни неща можете да правите с него в бъдеще. Това е практиката на благодарност и радост за всичко, което съществува, което има мощен, лечебен, удовлетворяващ и благотворен ефект.

Добре е, ако прекарате всички тези дни точно в това състояние: уютно, спокойно, любезно, приемащо, благодарно, стоплящо се с мисли отвътре. Още по-добре е, ако след есенното равноденствие можете да продължите да живеете с такова вътрешно състояние.

22 септември – есенно равноденствие – какво ще ни се случи

Ще ви помогне да продължите напред без паника и суетене, без да се разсейвате от ненужни новини, опити да ви повлияят отвън и да ви отклонят от важното. Донесете вкъщи есенен букет цветя. Поставете летните неща на рафтовете.

Освободете място в дома и мислите си за нещо ново

Тъй като този ден и период е за прибиране на реколтата, можете да прекарате време във вилата, да берете ябълки, да отидете за гъби, да мариновате нещо, да печете вкусни шарлоти и много други полезни неща, съдържащи витамини и даващи вкусно настроение. Също така ще бъде чудесно време да изкажете благодарност на есенното равноденствие.

Прегледайте вече изминалите дни. Изберете 5 от тях, които са най-мощни и важни за вас (можете да имате десет). Може би това беше ваканция сред природата, където се роди някаква гениална идея или, напротив, тъгата и мъката изчезнаха.

Може би това беше някакъв семеен празник, повишение в работата, опознаване на нов град и т.н.

Вашата задача е да се отблагодарите леко и блажено. Вашите мисли трябва да са чисти, уютни, добри. Вашето състояние трябва да бъде като най-светлия, най-вълшебен и магичен сандък с богатство, чудеса, вяра и любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com