Кои са петте най-ревниви зодии?

16491
Кои са петте най-ревниви зодии?
Снимка: Unsplash

Всяко нещо е хубаво в допустимите си граници! Ние вярваме, че и с ревността е така. Без нея изглеждаме като апатични към половинката си, но прекалено много би значело, че сме параноични. Вижте кои са петте най-ревниви зодии, които определено трябва да внимават!

Телец

Телците възприемат хората, които обичат като техни притежания. Това може да бъде страшно секси и подкрепящо или може да се превърне в доста голяма досада. Телците изпитват чувства на завист и ревност, когато „техният“ човек не е при тях. Телците са много търпеливи и толерантни, но до даден момент. След това се превръщат в разярен бик, пред когото размахват червен плащ. Те могат да бъдат злобни и манипулативни с думите си, но могат и да се превърнат във физически застрашителни – да чупят, блъскат, трошат, дори да посегнат на любимия си човек в момент на гняв.

Рак

Раците са силно емоционални. Когато те обичат, го правят с интензитет и дълбочина, така че и когато ревнуват го правят по същия начин. Раците ревнуват без никакво основание от абсолютно всичко. Много често, те просто са неуверени в себе си и че половинката им наистина е избрала само тях. Заради това, те се притесняват, следят и проверяват половинката си. Правят сцени на ревност, цупят се, разиграват драми и скандали, докато с поведението и действията си изгонят любимия си човек. И така, най-накрая, наистина са постигнали това, което е било най-големият им кошмар – да загубят половинката си.

Лъв

Лъвовете са едни огромни биещи сърца, които просто искат да обичат и да бъдат обичани. Те са щедри, топли и добри. До момента, в който не ги нараниш. Тогава те се превръщат в ранен звяр и ще се опитват по всякакви начини да се защитят. Лъвовете не ревнуват явно – все пак не могат да си позволят да бъдат видени да се притесняват от някого, но с поведението си ще покажат много ясно какво мислят. Те ще прегръщат половинката си по-силно, ще я придърпат към себе си, ще я нацелуват, ще я държат за ръка, ще я обсипят с подаръци и внимание, за да не може и през главата ѝ да мине някаква съмнителна мисъл.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята ревност. Те са сериозни в отношение на любовта си, изглеждат студени и злопаметни, но просто много яростно пазят доброто си ранимо сърце. Те смятат човека, когото обичат за продължение на тях самите. И дори мисълта за нечестност от страна на половинките им, за тях е болезнена като ампутация на крайник. Те като характер са съмнителни, подозрителни и трудно се отварят към нови хора и се доверяват, така че те ще проверяват и изпитват половинката си през цялото време.

Водолей

Водолеите са толкова толерантни, отворени, бохемски настроени хора, те никога не ревнуват. Лъжи! Когато Водолеят се влюби, този знак избира много съзнателно и обективно половинката си. Те преценяват и оценяват и избират човек, когото наистина смятат за добър, честен и уважителен. Те избират своя равен на себе си. Така че, Водолеят никога съзнателно не би избрал човек, който ще ги предаде, та това означава, че и те са на това ниво! Водолеят ревнува, използва интелекта си да тества половинката и страшно се ядосва, ако се окаже прав.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com