Коя е любимата ви порода кучета и какво разкрива за вас

29966
Коя е любимата ви порода кучета и какво разкрива за вас
Снимка: iStock

Казват, че домашните любимци приличат на собствениците си и това е очевидно. Забелязали ли сте прилика между приятелите си и техните любимци? Макар любителите на животни казват, че харесват всички породи кучета, със сигурност имат определени предпочитания, които разкриват и част от тяхната същност. Ето някои от най-популярните породи и какво издават за вас/

БИГЪЛ
Вие сте любознателни и обичате нови неща. Умеете да създавате трайни приятелства и носите радост на близките си. Харесвате новите преживявания и не пропускате шанс да сте част от тях.

БУЛДОГ
Имате сериозен е респектиращ вид и трудно се отпускате, но вътрешно сте много чувствителни. Рядко се забавлявате, но, когато попаднете сред сродни души, сте истински цар на купона. Държите на думата си и на вас може да се разчита.

ГОЛДЪН РЕТРИВЪР и ЛАБРАДОР
Всички ви познават като мил и добър човек. Обичате да общувате и да сте сред природата. Лесно завързвате приятелства и трайни връзки. Вие сте идеалният човек за разрешаване на спорове и справедливо съдийство.

ТЕРИЕР
Кипите от енергия, обичате забавленията и шегите. Адаптивни сте и лесно се концентрирате. Точно като любимото си куче, вие сте решителни, смели и обичате да се състезавате. Изключително приказливи сте и имате страхотно чувство за хумор.

ПУДЕЛ и ЧИХУАХУА
Вие сте искрени, лоялни и обичата да се забавлявате. Приятелите ви познават като любители на пътешествията. Любимото ви куче е отличен партньор в пътуванията, защото лесно се пренася. Държите на външния си вид, обичате реда и чистотата в дома.

НЕМСКИ ДОГ
Имате добро сърце и умеете да носите отговорност. Трудолюбиви сте и се отдавате на 100% във всичко, което правите. Държите да сте в час с всички новости и актуални събития и използвате всеки случай да дебатирате върху важните теми на деня.

ХЪСКИ
Вие сте спортна натура. Гледате с интерес всички спортни събития по телевизията или на стадиона. Обичате не само да гледате, но и да спортувате. Активни сте и не щадите енергията си за всякакви занимания на открито. Имате силна воля, но вътрешно сте мили и способни силно да обичате.

БОЛОНКА
Обичате да ви глезят и много държите на външния си вид. Изключително общителни сте и се чувствате най-щастливи като част от семейство или група приятели. Познавач сте на изисканите вина и класическите произведения на изкуството.

НЕМСКА ОВЧАРКА
Вие сте интелигентни и атлетични и не се страхувате от нищо. Хората разчитат на вас, защото сте силни, лоялни и авторитетни. Не обичате да седите на едно място, вършите едновременно няколко неща и винаги трябва да имате цел.

ДОБЕРМАН
Изключително интелигентни сте и обичате да закриляте хората, които обичате. На пръв поглед изглеждате сериозни, дори страховити и хората бързат да ви съдят и определят като студени. Макар и да не показвате емоционалната си страна, дълбоко в себе си сте истински добряк.

КОЛИ
Вие сте любящи и с безкрайна енергия. Не сте човек, който обича да седи на дивана и гледа дълго телевизия. Предпочитате да сте вечно заети, да се забавлявате и не се страхувате да работите с часове. Хората ви харесват и обичат да са във вашата компания.

ДАЛМАТИН
Вечно сте на път, обичате да откривате нови неща и да се впускате в нови занимания. За вас животът е безкрайно приключение, което винаги ви води нанякъде и ви кара да преследвате мечтите си.

КОКЕР ШПАНЬОЛ
Не може да стоите сами дълго време, защото лесно се чувствате самотни. Не сте точно срамежливи, но трудно се отпускате около хора, които не познавате добре. Във вихъра сте, когато сте край близки хора, дори на моменти доста нервни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com