Мъжете по-често отказват секс

16925
Мъжете по-често отказват секс

Изследване на британската фармацевтична компания UKMedix провела изследване с участието на 2000 души над 18 години, което установило, че около 62% от мъжете признават, че по-често отказват секс на своите половинки.

Отказвайки интимност, силният пол използва женски оправдания като умора, главоболие и дори пълен стомах. Интересно предаване по телевизията също нерядко унищожава женското либидо, когато партньорът откаже да им обърне внимание.

Мечта на жените или мъжете?

Спамът в и-мейлите с предложения за увеличаване на пениса потвърждават: преследването на мечтаните сантиметри не спира, пенисът с разме...

Едва 9% от мъжете заявяват, че искат секс всеки ден и редовно изпълняват своите задължения. 38 на сто от тях признават, че основната причина за тяхната несигурност в леглото е недоволството от собственото си тяло. Около 35% от анкетираните господа се оплакват от намалено либидо.

Проучването показва още, че повечето двойки правят секс веднъж на четири дни, а 25 на сто от обвързаните се наслаждават на телата си средно веднъж месечно.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com