Мечта на жените или мъжете?

47510
Мечта на жените или мъжете?

Спамът в и-мейлите с предложения за увеличаване на пениса потвърждават: преследването на мечтаните сантиметри не спира, пенисът с размери XXL все още е актуална сексуална фантазия. И все пак кой повече мечтае за пенис като от порнофилм, мъжете или жените? Въпросът може би ще ви се стори несериозен, но нищо не характеризира така добре обществото, като сексуалните фантазии, с които то живее.

Мъжката фантазия – неуморният любовник

Минимум 20 мин. „предистория”

Жените свързват хубавия секс с дълга любовна игра, докато мъжете гледат по-бързо да преминат към същинската част. Ново проучване разкри...

Сексуалността е неделима част от идентичността на мъжа. Пенисън е обект на култ в много народи, а там, където има култ, има митове, където има митове, има и страхове. И днес пенисът е символ на мъжествеността, но едновременно с това и източник на тревога за мъжете.

Сексуалната сфера не признава неудачниците. Тук е важно да се стигне до оргазъм и да се получи/достави удоволствие, затова мъжкият полов орган се възприема  като вид механизъм, който не трябва да „засича“ и не изисква особени усилия от страна на притежателя си.

Размерът като защита

Оплакванията на мъжете относно „неподходящия размер“ често означат единствено неумението му да поддържа отношения. Много мъже и жени предпочитат да  изтъкнат това като причина, за да избегнат сложните разговори и усилия по изясняване на отношенията в двойката. В крайна сметка за размерите на органите в тялото е виновна природата, а не притежателите им или парнтьорът. Така се получава, че нищо не зависи от двамата и отношенията не може да се променят.

В повечето случаи мечтата за голям пенис изразява мъжкото желание да бъде винаги безупречен в интимен план.  Сексуалният провал е един от най-големите страхове на съвременния мъж. Идеята за хармонията в секса е свързана с ерекцията: за жената тя е доказателство, за това, че е желана, а за мъжа – доказателство за способността му да удовлетвори партньорката си.

Порнографията вреди на секса

Учени от Острова предупредиха, че традиционният секс изчезва, заменен от порнографията, съобщава БГНЕС. Изводите от изследването сочат,...

Убежденията на сексолозите, че дължината и дебелината на пениса не са свързани с еректилната дисфункция, са напълно безполезни,  тъй като в  съзнанието ни се е вкоренила идеята, че само големият пенис е застрахован от сексуални неуспехи. В разбриранията на  много хора добър любовник е този, който има отлични анатомични данни, а не този, който притежва еротичен талант.

Женската фантазия: могъщество и сила

През последните десетилетия гендерните роли се размениха: сега жените открито говорят за желанието и правото си да получат оргазъм. Те искат да получат удоволствие, а ако него го няма, не се притесняват да говорят за това, и дори са готови да сменят партньора.

Тази ситуация потиска мъжете, особено в двойки, където двамата не се отнасят внимателно един към друг. Съвременната жена има нужда от силен мъж, но, фантазирайки за силен полов член, повечето жени нямат предвид размера му. Те искат да усетят, че могат да разчитат на парнтьора си, на неговите и опит, и майсторство в секса. Освен това размерът на пениса не е толкова важен за чувствеността на жената. Нейните полови оргави са достатъчно пластични и след кратък „пробен“ период се  приспособяват към съответния размер. Едва 5%  от жените може да имат проблеми от подобно естество. Но като цяло сексуалното удоволствие зависи от пениса в много по-малка степен, отколкото е прието да се мисли.“

Сексуалното удовлетворение зависи от подсъзнанието ни, личностните ни качества и жизнения ни опит. Ако мъжът и жената, изграждайки отношения, основани на доверие, се стремят да доставят удоволствие един на друг, рамерът на пениса не е  от особено значение. Би трябвало да разчитаме повече на въобажението си, чувствеността и творческото отношение към секса, без да се опитваме да съответстваме на наложени от незнайно кой параметри.

Оралният секс – какво искат мъжете

Жените имат противоречиви чувства към оралния секс, т.нар. минет (всъщност думата е френска и означава котенце, прави се асоциaция с на...

Още любопитни новини по темата може да четете на sroditeli.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com