Не е за вярване, но ТЕЗИ 5 женски имена може да разбият семейство

13225
Не е за вярване, но ТЕЗИ 5 женски имена може да разбият семейство
Снимка: https://pixabay.com

Разбира се, няма как да знаем коя жена може да е евентуална опасност за разрушаване на брак и любовни отношения, но пък има някои женски имена, които носят точно такава енергия в себе си. Тези дами първо спечелват доверието ви, а след това съсипват всичко, градено досега. Ето кои са и имената, чиито представителки може да представляват опасност за семейството ви:

Галина

Жените, които носят тези имена, са БЛАГОСЛОВЕНИ

Женските имена са наистина много разнообразни, но някои от тях се отличават от останалите със своето специално звучене. Когато родител...

Името произлиза от глагола „галя“, което означава, че за тези жени е отредено да бъдат обгрижвани, галени и обичани. Обаче пък те не разполагат с много късмет, от което следва, че сами трябва да измислят вариант за любовно щастие. Затова се приближават до вас, спечелват ви и след това се възползват от ситуацията, за да примамят мъжа ви. Често дори те не кроят планове, а всичко се случва заради стремежа им и те да бъдат обичани.

Наталия

Момичетата и дамите с това име можем да кажем, че дори са наивни. Те вярват в истинската любов без граници, в която дори се включват и вече семейните мъже. Те не смятат за грешно да имат любовни отношения с вече оженен мъж, както и не се притесняват да са вторите жени.  Причината е може би, защото винаги са привличани от по-възрастни мъже, които рядко са необвързани.

Вяра

Това са НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ имена – твоето сред тях ли е

Името на човек е заредено със специална енергия и влияе на своя притежател. Сред имената обаче има и такива, които носят повече късмет ...

Дамите с това име могат да направят всичко възможно, за да получат човека, от когото са били привлечени. Дори това да се окаже мъж на някоя близка приятелка – те няма да се чувстват зле поради факта, че са съсипали вашето семейство в името на собствената им любов. Дори няма да усетите кога мъжът ви се е оплел в мрежите й, а усетите ли – може би ще е късно.

Джулия

Подобно на жените с името Вяра, и Джулиите обичат да получават всичко, което си харесат, в това число и мъжете. Не се притесняват от заетите мъже, дори никак даже. Джулия е име, което не се характеризира с хитрост, но в повечето случаи печелят и получават замисленото от тях.

Катерина

Мъжете, които носят тези ИМЕНА не изневеряват!

Всяка жена си мечтае за красив, умен, добър и… най-важното – верен мъж. Какво по-хубаво от това човекът до теб да няма очи...

Още едно красиво женско име, което не се примирява с нищо по-малко от високото качество. Те веднага набелязват своите мишени, като мъжът изобщо няма никакъв избор – той е толкова привлечен от нея, че дори би загърбил семейството си. А Катерина е напълно сподобна да го подтикне към подобно действие. Те са много самоуверени и не допускат да бъдат отхвърляни, колкото и пъти да им покажете брачната халка например.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com