Никога НЕ казвайте това на половинката си

4439
Никога НЕ казвайте това на половинката си
Снимка: iStock/Guliver

Не заплашвайте с развод

Когато заплашвате с развод, може да съжалявате по-късно. Това показва, че не сте истински отдадени на брака да продължи вечно, което кара вашия съпруг да се чувства отхвърлен и му пречи да се чувства в безопасност да ви обича. Но след като е казано, щетите са нанесени на брака ви, дори ако това е празна заплаха. Казвате на партньора си, че сте с единия крак навън. И в крайна сметка това ще се отрази върху него. Разводът никога не е нещо, което трябва да бъде изразено, освен ако не сте проучили всички възможности да го накарате да работи заедно.

5 причини той да не ти се обади повече!

Прекалено его, липса на интерес, има много причини, които мъжът може да има да не те търси отново... Най-накрая излязохте с онова момч...

Как се държат тези зодии, когато ви харесват

Не го наричайте лъжец

Доверието е наложително за успешна връзка. Ако подозирате, че е неверен, кажете му направо, че не вярвате, че обикновено ще има обратен ефект. Вместо това кажете: „Имам проблем да повярвам, че ми разказваш цялата история“. Това е по-малко обвинителната версия. Съсредоточете се върху задаването на въпроси за конкретен инцидент, за да отворите напълно линиите за комуникация. Идеята е да слушаме, а не да изстрелваме остри изявления.

Не им казвайте как да реагират на нещо

В същия дух са също „Успокой се“, „Не се отбранявай толкова“ и „Ти си твърде чувствителен“. Понякога хората правят коментари като тези, за да попречат на партньора си да бъде толкова разстроен, но това може да накара човека да почувства, че емоциите му не са оправдани, валидни или чути. Искате партньорът ви да се чувства в безопасност, показвайки и изразявайки своята уязвимост без страх от осъждане. Тези фрази се възприемат като унизителни директиви, които омаловажават и унижават партньора ви. И той ще отговори с гняв, нестабилност и враждебност.

10 неща, които една жена никога НЕ трябва да чува

Всеки казва неща, които не иска, но има и такива, които просто са неприемливи. Ако ги чуете от партньора си, замислете се дали наистина...

Не бъдете пасивно агресивни

Вероятно е очевидно, че нещо не е наред. Така че, когато кажете „нищо“, вие сте пасивно агресивен и правите да изглежда, че се страхувате да не повдигнете нещо, което може да започне битка. Ето защо насърчавате партньора си да започне такъв вместо вас. Не се притеснявайте, че не сте съгласни или не сте на една и съща страница. Когато общувате чрез различията си – и всъщност се чувате – е вероятно да направите пробиви и/или да намерите общ език. Но когато избягвате битка, проблемът вероятно ще се влоши. Да можеш да изговаряш чувствата си е единственият начин да преодолееш неизбежните конфликти между теб и любимия ти. Да се ​​държиш така, сякаш нищо не е наред е ситуация на загуба, която ще доведе до разочарование и лесно може да ескалира проблема. Вместо това седнете и говорете възможно най-спокойно и с уважение.

Това ще ви направи по-добри партньори, ТЕЛЦИ

Не отхвърляйте чувствата

Когато кажете „каквото и да е“, това може да накара половинката ви да се почувства така, сякаш минимизирате и отхвърляте чувствата му. Няма нищо положително или оптимистично в това да кажеш „Каквото и да е“. Мъжете дори са програмирани да угодят и да бъдат герои. Така че, когато бъдат попитани „Какво има?“, това може да хване мъж неподготвен, особено ако той смята, че ви прави щастливи. Най-доброто нещо, което можете да направите, ако той отговори с нищо, е просто да се усмихнете. Каквито и проблеми да се появяват, просто може да се разсеят с усмивка и прегръдка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com