От какво ви е страх най-много според зодията ви

13242
От какво ви е страх най-много според зодията ви
Снимка: iStock

В тази статия ще ви представим какви са според астролозите най – големите страхове на всеки един зодиакален знак.

Овен – тази зодия се страхува от това някой друг да контролира парада, тъй като контролът и самоувереността са присъщи на зодия Овен. Трудно се доверяват и са съмнителни по отношение на партньорите си и приятелите си, защото си мислят, че все някой ще се опита да ги контролира.

Телец – представителите на тази зодия се страхуват от резките промени. Те предпочитат да са психически подготвени за някаква предстояща промяна, но това не винаги е възможно.

За какво най-често лъже всяка зодия?

Ето за какво най-често лъжат представителите на различните зодии. Овен Овните почти никога не лъжат, за да навредят на някого, но оби...

Близнаци – тъй като Близнаци по природа е приключенец, той се страхува от скуката. Трудно му е да седи на едно място и вечно търси адреналина. Среща трудности в това да остане насаме със собствените си мисли.

Рак – Раците изпитват силен страх от това да не би някой да ги изостави. Също така се страхуват от отхвърляне. Те са изключително емоционални същества и са наясно с този факт. Това понякога може да е много болезнено.

Лъв – тази зодия се страхува от недостатъците, които са неизменна част от живота на хората. Лъв не може да си позволи някой да забележи недостатъците му. Това би го ужасило.

Дева – представителите на тази зодия се страхуват от неодобрението на околните. Те са същински перфекционисти и критици, но чуждата критика определено им влиза под кожата.

Везни – тази зодия изпитва силен страх от самотата. Истината е, че са готови да останат в токсична връзка, само и само да не остават сами с мислите си.

Зодиите, които днес, 20.09, ще бъдат ПРОДУКТИВНИ и ще изпълнят всичките си задачи

Ако сте представители на зодиите Телец, Козирог и Водолей, пригответе се за един страхотен ден. Днес ще се чувствате продуктивни и енер...

Скорпион – този зодиакален знак има проблеми с доверието и ревността. Понякога могат да са наистина обсебващи в интимните си отношения. Много са подозрителни спрямо изневерите.

Стрелец – представителите на зодия Стрелец се страхуват от това да останат без приятелско обкръжение, с което да споделят своите радости и лоши моменти. Стрелец понякога държи повече на приятелите си, отколкото на половинката си.

Козирог – тази зодия се страхува от това да не би да прахоса потенциала си в живота. Притесняват се, че може и да не са на правилния път и това ги ужасява.

Водолей – този знак се страхува от отхвърлянето на групата. За тях отборната игра е изключително важна и неодобрението на колектива определено може да ги смачка.

Риби – истината е, че Риби се страхуват от действителността. Те са познати като мечтатели, бягащи от реалността. Разговорите очи в очи понякога могат да са изключително болезнени за тях, защото това по някакъв начин ги връща в реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com