Принц Хари "надплува" американски шампион

5813
Принц Хари "надплува" американски шампион

След като неотдавна победи най-бързия човек в света при съмнителни обстоятелства, принц Хари спечелил още една леко съмнителна победа във водата срещу американския шампион Райън Лохте по време на парти в басейн в Лас Вегас.

Третият в реда за наследяване на британския трон "победил" златния медалист от Олимпиадата в Лондон на парти по време на лятната си ваканция в американския курорт. Но както при шеговития спринт с Юсейн Болт, Хари се нуждаел от сериозна спънка за съперника му, за да вземе първото място.

Принц Хари си хвана ново гадже

27-годишният принц Хари е бил забелязан с ново гадже. Внукът на британската кралица явно не си губи времето, а си е хванал нова приятел...

В случая друг присъстващ на партито притиснал здраво краката на Лохте, който е носител на пет златни медала от Олимпийски игри. По-рано тази седмица плувецът празнувал в скъп нощен клуб в Лас Вегас, разполагащ със собствени басейни, когато бил предизвикан да се състезава с Хари, който бил на лятна почивка в града със свои приятели.

"Ню Йорк Дейли Нюз" съобщава, че принцът се гмурнал в басейна към 3 ч сутринта, без да сваля дънките си. Изданието публикува снимка, на която Лохте побеждава принца в надпреварата в стил бруст, след което вдига ръката му и го прегръща. Но в друго състезание, за което разказва в Туитър Адам Алей от Есекс, който бил в клуба със свой приятел, Хари победил олимпийския шампион.

Хари ще се завърне във Великобритания в идните дни, за да продължи да изпълнява кралските и военните си задължения.

Редактор: Калина Здравкова

Принц Хари е в търсене на любовта

Явно повлиян от признанието на брат си, че вече иска да има дете от съпругата си Кейт Мидълтън, Принц Хари сподели в интервю за телевиз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com