X
 
 

Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация

17790 0
photo of Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация
Снимка: iStock/Guliver
Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите винаги водят до натрупване на стрес в тялото.

Но как различните хора се справят с конфликтните ситуации? Някои се затварят в себе си, други са готови на всичко, за да докажат, че са прави, а трети просто избягват конфликти на всяка цена. Оказва се, че зодията има голямо влияние щом стане въпрос за спорове и конфликтни ситуации.

Колко РЕВНУВА всяка от 12-те зодии?

Ревността е опасна и може да разруши всяка една връзка, независимо колко силна и истинска може да е тя. Затова винаги трябва да се стре...

Ето как всяка една зодия реагира:

1. Овен - Никога не биха признали грешката си. Те държат проблемът да бъде решен, но не биха направили компромис и не биха се извинили. Спорят, докато опонентът не се признае за виновен. С тях се спори изключително трудно.

2. Телец - Те предпочитат да избягват подобни ситуации, но ако е неизбежно ще се постараят да намерят решение на проблема и това да се случи по възможно най - мирния и спокоен начин. Те не обичат конфликтите и се стараят да предотвратяват спорове на всяка цена.

3. Близнаци - Доста са избухливи и агресивни. Когато са ядосани са непредсказуеми. Близнаците са способни да прибегнат дори до физическа агресия. Възможно е да изсипят купища обиди срещу вас. След това съжаляват за стореното, но обикновено е късно, защото думите им са наранили човека.

4. Рак - Раците са изключително избуливи. Обикновено предпочитат да решат проблема спокойно, но не винаги успяват. В повечето случаи не успяват да контролират гнева си. Сърдят се, но им минава бързо.

Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен сам по някаква причина, защото просто нещата в любовен план с него не ...

5. Лъв - Не са способни да приемат факта, че е възможно да имат някаква вина за проблема. Те избухват лесно и спорят до последно. Не биха прибегнали до физическа разправа, но определено са доста груби, когато са ядосани.

6. Дева - Те са много критични към околните и когато са ядосани използват това. Не приемат чуждата критика. Успяват да убедят събеседника си, че не е прав, защото използват доводи и доказателства в своя защита, когато спорят.

7. Везни - Рядко влизат в кофликт. Според тях е по - редно да замълчат. Сългасяват се с чуждото мнение, дори да не го споделят, защото не искат стават част от конфликта.

8. Скорпион - Царете на драмата, които не се притесняват да спорят. Те са наясно, че всеки се страхува да влезе в спор с тях, защото са агресивни. Малко хора могат да се справят в спор със Скорпион.

9. Стрелец - Палят се много бързо и са способни да обиждат опонентите си много грубо. Доста са агресивни, по - добре не спорете с тях.

3-те двойки зодии, които имат най-стабилни връзки

Има двойки, които през целия си живот се карат и не могат да изгладят неразбирателствата помежду си. Има такива, които се събират и раз...

10. Козирог - Нямат желание да влизат в спорове, но ако все пак им се наложи са доста избухливи. Крещят, чупят, блъскат. Като цяло всички разбират, че са ядосани.

11. Водолей - Те успяват да запазят самообладание, а това често вбесява опонентите им. Имат остър език и успяват да наранят всеки с думите си. Спокойствието им по време на спор е изумително. Те не повишават тон, оставят думите им да се справят със ситуацията.

12. Риби - Те са изключително чувствителни и предпочитат да не влизат в спорове, защото обикновено след това се чувстват наранени. Ще се разсърдят, но бързо дават прошката си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...