X
 
 

Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

34345 0
photo of Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver
Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен сам по някаква причина, защото просто нещата в любовен план с него не биха се получили.

Има няколко зодии, които имат нужда от време да осмислят какво се случва в живота им. Затова, ако се влюбите в тях, много е вероятно да останете с разбито сърце и то за кратко време.

3-те двойки зодии, които имат най-стабилни връзки

Има двойки, които през целия си живот се карат и не могат да изгладят неразбирателствата помежду си. Има такива, които се събират и раз...

Ето кои са 3-те зодии, от които е по-добре да стоите далеч, ако искате да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:

Близнаци

Просто си нямате идея какъв хаос е в ума на Близнаците в този период от живота им. Те просто имат толкова въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят в момента. Ако някой твърде настоятелно се опита да влезе във връзка в тях, само ще усети гнева им, който повярвайте ми, никак не е малък. Много други Близнаци пък биха се възползвали, само за да изпитат мимолетна страст, с която си мислят, че ще повдигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте разумно време и ще видите промяна в поведението им. Бъдете до тях като упора и приятел, но не дръзвайте да влизате по-надълбоко в личното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и малкия шанс, който имате, за да грабнете сърцето на вашия избраник.

Най-неустоимите ЗОДИИ

13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е пословичен, но това е само част от истините ...

Дева

Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше много бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са във връзка с няколко партньори, които обаче са се оказали неуспешни. Причинат за това са големите различия помежду им, които Девите на са усетили в самото начало. И логично на това сега Девите са изключително разочаровани в любовен план и няма да повярват на никого, с колкото и искрени чувства да подходи към тях. Ако искате да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е много възможно да попаднат в още една неподходяща връзка до края на годината, която обаче ще е кратка и доста неангажираща. След този тежък за тях период ще преминат във фаза, в която ще са пълни с надежда, че тяхната любов все пак ги чака някъде там. Това е моментът, в който трябва да се появите и да грабнете убедително сърцето им. А, дотогава – просто бъдете наоколо, когато имат нужда да поговорят с някого за всичко, което им тежи!

КОЯ Е ТРАТАТА ЗОДИЯ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители