Сложете саксията с дървото на парите на това място, за да привлечете богатство

9839
Сложете саксията с дървото на парите на това място, за да привлечете богатство
Снимка: iStock

За да може дървото на парите не сам да запази красивия си външен вид, но и да ви послужи като талисман за привличане на богатство, важно е да сложите саксията с него на правилното място в това си. Към избора му трябва да се подходи много внимателно. Това растение обича слънцето, но не понася пряка слънчева светлина. Най-доброто място за него е югоизточната страна на дома.

Най-доброто място за дървото на парите

То обича слънцето, но не понася пряка слънчева светлина и ултравиолетова светлина. Следователно поставянето на саксията на най-слънчевия перваз на прозореца е лоша идея. Цветето може да се изгори и да умре. Но за да получава достатъчно светлина, растението може да се постави на маса или нощно шкафче близо до перваза на прозореца, засенчвайки го с лека завеса от тюл.

През зимата в светлата част от деня завесата трябва да се отмести настрани, за да може цветето да получава повече светлина. Стаята трябва да бъде не само светла, но и топла. През лятото температурата е необходимо да бъде в рамките на 20 - 25 ° C, а през зимата не трябва да пада под + 15 ° C, но и да не се повишава + 18 ° C. Растението обича чист въздух, но не понася студ и течение. Следователно основните въздушни потоци не трябва да падат върху него по време на вентилация. Необходимо е още в помещението да има умерена влажност. Ако въздухът в помещението е твърде сух, той трябва периодично да се овлажнява.

4 неща, които задължително трябва да направите с дървото на парите, за да привлечете щастие и богатство в дома си

Коментираното растение обича пространството. Желателно е да го поставите на място, на което няма да е в съседство с други растения, особено тези, които се нуждаят от често пръскане. Саксията с него може безопасно да се постави в спалнята. Растението пречиства добре въздуха, дезинфекцира го, помага в борбата с инфекциите, подобрява релаксацията. Поставено в спалнята, то помага за възстановяване на силата и енергията по време на сън, подобрява производителността и цялостното благосъстояние на човек.

Трябва да се има предвид, че ако спалнята не е от южната или югозападната страна и е доста тъмна стая, тогава трябва да изберете друго място за това цвете. То трябва да бъде поставено в зоната на богатството. Най-отдалечения ъгъл в югоизточната част на дома се счита за тази част. Саксията с цветето се препоръчва да се постави в този ъгъл, но по-близо до прозореца. 

Също така в стаята, в която се намира в зоната на богатството, се препоръчва да се направи правилната цветова схема, насочена към привличане на пари. Най-добрият избор ще бъде лилаво или лилаво в комбинация със зелено. Червеният цвят и неговите нюанси в този случай не могат да се използват.

Още: Полейте дървото на парите с това, за да расте по-бързо и листата му да са по-месести

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ходи ли се на гробища на Великден?
Ходи ли се на гробища на Великден?

Един от популярните въпроси, които вярващите си задават, е дали е възможно да отидат на гробищата на Великден. Някои смятат, че това е строго забранено,...