X
 
 

Смърт след секс в командировка - френски съд отсъди, че е служебна злополука

3298 0
photo of Смърт след секс в командировка - френски съд отсъди, че е служебна злополука
Снимка: Pixabay
Невероятен казус се случи във Франция. Апелативният съд в Париж призна мъж, починал по време на секс в командировка, за нещастен случай по време на работа, съобщи BFMTV. През 2013 година строителната компания TSO изпратила свой инспектор по безопасността в командировка. В нощта на 21 февруари той се отдал на любовна страст и починал от инфаркт.

Фондът за медицинско застраховане класифицирал нещастния случай, като инцидент по време на работа, тъй като половият акт е такова действия от всекидневието, като "вземането на душ или храненето."Работодателят настоявал, че инспекторът съзнателно избегнал служебните си задължения "поради дълбоко лични интереси, които не са свързани с работата", следователно той не се намирал в командировка. Още повече - смъртта му не е свързана с изпълнение на служебните му задължения, а със "сексуален акт, извършен с неизвестно лице", при това в стая, наета от работодателя. 

Стриптизьори се оплакват от женски набези

Да си стриптизьор не е обикновено занимание и мнозина си мисля, че мъжете, които го практикуват са щастливи от женското внимание, което...

Съдът не приел тези мотиви и напомнил, че работодателят отговаря за работника през цялото време на командировката, дори и в часовете извън фактическата работа. В крайна сметка семейството на починалият ще получи обезщетение за смъртта му, като не се уточнява дали мъжът е бил женен.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители