Съвет за всяка зодия за днес, 19 ОКТОМВРИ

15349
Съвет за всяка зодия за днес, 19 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Доста емоционален ден. Роднините ви лесно ще ви влизат под кожата. Особено сте чувствителни към изказванията на най-близките си. Вместо да се дразните и обиждате, разкажете, споделете или просто обърнете нещата на шега.

Телец

Доста активен ден за взаимоотношения с роднини и съседи. Ще се вълнувате заради всички тях, заради техните неразположения и малки победи и най-важното, което можете да напрвите за тях - е просто да им кажете хубавото, което виждате в тях. 

Тези зодии ще се чувстват изключително напрегнати по време на пълнолуние

Близнаци

Днес просто ще искате да постигнете нещо конкретно, реално, обозримо. Можете на първо място да се хванете с почистване и подреждане и да забравите за няколко часа компютъра и телефона. 

Рак

Да се вълнувате е вашата същност, вашата личност и начин на взаимодействие със света. Когато сте такива, вие сте лесно раними, така че днес може да усетите болка от нечии думи или поглед. Сетете се, че не е лично, за никого.

Лъв

Време е да помислите за нещата, които жертвате, а може би които жертват другите за вас. Забравете тежките мисли и настроения, все пак май месец е. Изхвърлете излишествата и бъдете свободни. 

Дева

Днес малко по-трудно ще се изразявате адекватно. Опитайте да не съдите субективно и не се вълнувайте толкова много, че да не започнете да заеквате точно, когато не трябва.

Везни

Днес ще успеете да се измъкнете от домашната черупка, което и ще ви радва, но и ще ви създаде някои главоболия. За щастие днешният ден се очертава успешен за вас и всичко започнато ще се увенчае с успех.

Скорпион

Вижте своята зодия според индианския хороскоп!

Сокол 21.03-19.04 Той е роден за водач. Умът му е остър като бръснач. В критични ситуации умее да запази хладнокръвие и да вземе прав...

Душата ви копнее за пътувания, за нови срещи, за нови хоризонти и знания. Сърцето ви иска просто любов и мъничко спокойствие и грижа. Не е нужно да обиколите света, за да разберете, че най-голямото ви богатство е заключено в сърцето. 

Стрелец

Днес бъдете по-отворени към другите и най-вече – не се опитвайте да се налагате и да манипулирате другите. Днес вашият свят е свят е за двама, така че – не се разсейвайте, тръгвайте да търсите своята половинка.

Козирог

Забравете за конкуренцията и конфликтите, ден за почит и сътрудничество с другите. В крайна сметка никой от нас няма свой собствен смисъл без останалите, без света, тогава всеки друг е част от нас и неговата болка е и наша болка.

Това е най-нещастният зодиакален знак!

Както винаги астрологията е способна да даде причина и обяснение за всичко, както и персонални черти, които за много хора са очевидни и...

Разкриха от кои ЗОДИИ са най-готините съседи

Водолей

Не търсете притеснения там, където ги няма. Просто правете нещата както трябва, пък да става каквото ще. Притесненията с нищо не ви помагат, нито пък променят нещата, напротив единственото, което се променя са вашите очаквания. 

Риби

Опитайте се да приемете подкрепата, която получавате без да се бунтувате и да се опитвате да контролирате всичко. Енергиите за вас днес са несвойствени и ще се опитвате да ги управлявате, вместо просто да се отпуснете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com