Вижте своята зодия според индианския хороскоп!

19484
Вижте своята зодия според индианския хороскоп!
Снимка: iStock/Guliver

Сокол

21.03-19.04

Той е роден за водач. Умът му е остър като бръснач. В критични ситуации умее да запази хладнокръвие и да вземе правилните решения. Соколът винаги е прагматичен и мрази да си губи времето. Никога не забравя каква е основната му цел и не я губи от поглед. Отличен екипен играч е. Изразява мнението си категорично и настоятелно. А ако не му обърнат достатъчно внимание, може да бъде и свиреп. Няма индиански зодиакален знак, който е с по-огнен характер. Ако обстоятелствата извадят наяве най-лошото в него, Соколът става нетърпелив, груб, суетен и докачлив.

Зодиите, с които ще сте в сигурни ръце

Бобър

20.04-20.05

Бобърът обича да поема отговорност и да ръководи. Но в същото време е достатъчно гъвкав и адаптивен по характер, така че умее да се извърта и нагажда към всякакви ситуации. Заема се със задачите с деловитост и без никакво суетене. Хитрец и умник, който не бива да бъде подценяван. За съжаление е и доста инатлив и упорит. Известна доза тактичност, що се отнася до правилния ред на нещата. Не би му навредило, ако е малко по-тактичен. Бобърът е лоялен, услужлив, щедър и чувствителен. Но може да бъде и страхливец, нервак, инат и да обича да командва.

Елен

21.05-20.06

В индианската митология Еленът олицетворява творческия порив и силата на съзиданието. Той е весел и остроумен и може да разсмее и покойник. Разговаря с желание и умее да разказва истории, като обикновено е душата на всяка компания. Еленът милее за околната среда. Обикновено е доста взискателен към външния си вид. Може да бъде леко надменен и егоцентричен, но обикновено околните му прощават тези недостатъци, защото с него се общува леко и приятно. В лошия си вариант Еленът се превръща в мрачен мързеливец, който мери нещата с двоен аршин.

Кълвач

21.06-21.07

Кълвачът е голям грижовник. Ако сте в нужда, ще ви помогне. Ако имате тегоба, ще ви изслуша и ще ви разбере. Ще заеме вашата позиция. Той разбира всички страдащи и искрено им съчувства. Затова и от Кълвачите излизат страхотни родители, приятели и бизнес партньори. На тях винаги може да се разчита да изпълнят важна задача, тъй като са много организирани. Малко си падат стиснати и мразят да си харчат париците. Но иначе са романтици по душа. Ако предизвикате лошото в тях, ще установите, че Кълвачите са ревниви, гневливи и много, много обсебващи.

Сьомга

22.07-21.08

Сьомгата е творецът в индианския зодиак. Винаги е целеустремена и, захване ли се с нещо, не откъсва очи от целта. Сьомгата има страхотна интуиция. Тя е самоуверена и блика от енергия. Ентусиазмът й е заразителен. Може да поведе хората след себе си, дори и те да осъзнават, че мисията им е обречена на неуспех. Има много приятели, които ценят нейната интелигентност и щедрия й характер. В любовта е чувствен и надежден партньор. Другата страна на медала е, че Сьомгата може да бъде вулгарна, егоцентрична и предубедена кучка.

Мечка

22.08-21.09

Мечката е стоик и прагматик. Изключително земен човек е, който не се полъгва по фантасмагории, пеперудки и финтифлюшки. В същото време е доста скромна и свенлива. Ако си търсите приятел, Мечката е насреща. Тя е най-щедрият и най-надеждният другар, на когото винаги може да се разчита. Обичта й е безусловна и почти сляпа. Обикновено Мечката се свързва в семейство с Бухала. Тъй като е нечовешки търпелива и спокойна, Мечката е чудесен учител. При лошо стечение на нещата може да бъде мързелив скептичен и безчувствен паразит

Гарван

22.09-22.10

Гарванът е ентусиаст и омайник. Главата му постоянно е пълна с идеи. Предприемчив е и винаги може да ви забаламоса, така че да изтръгне от вас това, което желае. При това ще му го дадете с радост. Всичко, с което се захване, му се удава с голяма лекота. Гарванът е странна птица – хем пресметлив, хем идеалист. В добрия си вариант той е романтичен, общителен и мил човек. В любовта е нежен, страстен, чувствителен, интуитивен и търпелив. В най-лошия случай става зъл и отмъстителен егоист, когото никой не може да понася.

Змия

23.10-22.11

Змията е традиционния знак на шаманите. Тя е духовно същество и връзката й с невидимия свят се проявява най-често в това, че хората, родени под нейния знак, са надарени със специални умения. Те са магьосници, пророци и лечители с мистичен ореол. Въпреки тези им наклонности и независимо че са мрачни и тайнствени особи, Змиите са също така грижовни и чувствителни същества. В най-добрия случай може да бъдат весели, услужливи и вдъхновяващи личности. В най-лошия стават зли, отчаяни и дори може да проявят физическо насилие.

Бухал

Това е най-нещастният зодиакален знак!

Както винаги астрологията е способна да даде причина и обяснение за всичко, както и персонални черти, които за много хора са очевидни и...

23.11-21.12

Най-непостоянният от индианските знаци. А също и най-приспособимият. Бухалът е непосредствен, топъл и дружелюбен с всички. Той граби от живота с пълни шепи, изследва, пъха си носа навсякъде, не се страхува от нищо и най-много обича се впуска в приключения. Това поведение е доста опасно. Бухалът често е лекомислен и невнимателен не само към себе си, но и към околните. В положителния си вариант Бухалът е чувствителен и добър слушател. Той може да бъде отличен учител и творец. Ако попадне под лошо влияние, става зъл и агресивен чревоугодник.

Гъска

22.12-19.01

Постоянство, упорство, инат – това са запазените марки на Гъската. Ако нещо трябва непременно да се свърши, възложете го на нея. Амбицията е втората й природа. Всичко, което си науми, тя го прави независимо от всички пречки. Всяка задача, която си постави Гъската, ще бъде постигната – независимо дали става дума за работа или е някаква лична цел (да отслабне например). когато всичко върви както трябва, Гъската е мило, чувствително и чувствено същество. Иначе има склонност към вманиачване и пристрастяване към наркотични вещества.

Видра

Коя е най-тъмната тайна на всяка зодия?

Всички имаме тайни и неща, с които не се гордеем от себе си, но често сме ги правили, а и вероятно ще продължаваме да правим. Някои нещ...

20.01-18.02

Независима и инакомислеща, за повечето хора е трудно да разберат Видрата. Вместо да следва нормалната логика и утъпканите пътеки, тя прави всичко по свои, абсолютно странни и необясними пътища. В крайна сметка често се оказва, че нейният начин е най-рационален. Освен със силната си интуиция и безграничното си въображение Видрата е известна и като верен, смел и съчувстващ приятел. Поставен в неподходящи условия, човекът, роден в този период, може да се изроди в безскрупулен човек, похотлив сатир, бунтовник или отшелник.

Успехи в кариерата и нова любов в живота на зодиите през октомври

Вълк

19.02-20.03

Вълкът е раздиран от страсти и емоции. Това е индианският знак, който е най-силно свързан със сърцето и философията. Вълкът разбира емоционалните нужди на всички околни. Той винаги е готов да дари любов и да откликне с любов. Въпреки това е и най-независимият от всички индиански знаци. Затова често го обрисуват като единак. Но за тези, които са под негова опека, Вълкът е щедър, грижовен, нежен, разбиращ и внимателен. При неблагоприятно стечение на съдбата може да бъде и неотстъпчив, натрапчив, безскрупулен и непрактичен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com