Съвет за всяка зодия за днес, 2 март

7381
Съвет за всяка зодия за днес, 2 март
Снимка: iStock/Guliver

Не забравяйте да се вслушвате в съветите на звездите, защото те никога няма да ви подведат. С тях много по-лесно ще се справяте с трудностите и ще постигате целите си.

Ето какви са техните съвети за днес:

Овен

Не се безпокойте твърде много за интимните си взаимоотношения. Няма причина за това. Те са в готовност да издържат на всякакви изпитания. Премеждията, през които преминавате, единствено ги заздравяват. Днес повечето от Овните ще са сериозни и ще предпочетат да се вслушат в съветите на свои приятели, близки или роднини.

Телец

Отношенията с любимия се очаква да бъдат непринудени и няма да се чувствате натоварени. Възможно е да бъдете въвлечени в сериозен разговор, но въпреки това ща предпочетете да говорите с факти, вместо това да навлизате в по-философски разсъждения.

Близнаци

На този ден мечтите най-вероятно няма да се сбъднат, макар че сте свикнали да живеете със сърца, изпълнени с надежди. Много вероятно е да се сблъскате с трудности в семейството. Ще бъдете приветливи във вторник.

Рак

При Раците може отново да се появи любов на хоризонта. Този път обаче не бързайте да се впускате в приключения, преди внимателно да сте аргументирали случващото се. Възможно е да досаждате на брачния си партньор с ревност, за която няма основателна причина.

Лъв

Днес и изобщо през целия март месец ще ви върви със срещуположния пол. Твърде вероятно е да се сдобиете с повече средства или да получите мечтаното възнаграждение.

Дева

Обещанията, които сте получили преди време, ще се окажат напразни. Не бива обаче да губите надежда. Помнете, че не всяко нещо е толкова лошо, колкото изглежда в началото. Все някога всичко ще си дойде на мястото.

Везни

Дори нещата, за които мечтаете най-силно, да не се сбъднат, не проявявайте хитрост, за да ги постигнете. Много вероятно е да наследите пари или собственост. Възможно е още да получите повишение.

Късметче според зодията за седмица, 1 – 5 март

Скорпион

Съвет за всяка зодия за днес, 1 март

Звездите са проучили всеки един от зодиакалните знаци, така че съветите им съвсем спокойно могат бъдат ваш пътеводител. Ето ги и тях: ...

Денят е благоприятен за вас. Със сигурност ще се чувствате спокойни и няма да изпитвате липса от нищо. Ще ви бъде лесно и приятно да общувате с околните и ще бележите положителни резултати, с каквото и да се захванете.

Стрелец

Звездите съветват да не се увличате в лошите си навици. Забравете за хазартните игри и всякакви други увлечения. Не е изключено да участвате в семеен скандал, който категорично няма да е във ваша полза.

Козирог

Много е трудно на представителите на тази зодия да понесат любовни разочарования. Ще искате да останете насаме със себе си и да преминете през това. По-добре ще е за вас, ако се виждате с приятели и им споделите за терзанията си.

Дневен любовен хороскоп за днес, 2 март

Какво по-хубаво от това да тънем в любовен разкош и да се радваме на споделена любов?! Това е най-върховното чувство, което човек може ...

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 1-7 март

Водолей

Ще ви е лесно да намерите път един към друг с вашата половинка. Единственото, което се изисква от вас, е да правите компромиси от време на време. Опитайте да полагате повече грижи за дома и семейството си. Старанието ви ще бъде подобаващо оценено.

Риби

Все по-често и по-силно започвате да се взирате в бъдещето и да надниквате над онова, което предстои да ви се случи. Не се препоръчва на този ден да влизате в конфликт с който й да е било. По-добре опитайте да бъдете сдържани!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com