Токсичният начин да се справите с раздяла според зодиакалния си знак

10400
Токсичният начин да се справите с раздяла според зодиакалния си знак
Снимка: Pexels

Раздялата е неприятна за всеки, но има някои хора, които просто не могат да я понесат по правилния начин. Те предприемат различни и разнообразни действия, които просто влошават нещата. От отмъщение до вкопчване във вече бившия партньор, токсичните действия, които предприемате след раздяла, често могат да бъдат определени от зодията ви. Ето как всяка зодия реагира токсично, когато дойде време за раздяла.

Овен: 21 март - 19 април

5-те зодии, които никога не се връщат при бившите си

Човешко е да се сгреши, но някои грешки не могат да се простят. Когато двама души започнат да не се разбират или да се лъжат, вероятнос...

Ядосвате се на другия човек. Говорите за него на приятелите си, в интернет, на всеки, който ще слуша. След това спирате да вярвате във връзките. Казвате си, че сте по-добре сами. Не искате да признаете колко сте разстроени от това, че сте отхвърлени, така че в крайна сметка се държите така, сякаш не ви интересува. Криете истинските си чувства зад сарказма и обидите.

Телец: 20 април - 20 май

Ставате обсебващи. Преследвате техните социални медии. Изпращате им съобщения три пъти подред. Опитвате се да получите отговори от тях. Опитвате се да приключите. Опитвате се да се съберете отново. Трудно продължавате напред и не се страхувате да ги уведомите. Ще паднете на колене заради тях. Ще ги молите, защото не можете да видите, че заслужавате по-добро.

Близнаци: 21 май - 20 юни

Веднага търсите някой друг, който да запълни празнотата в сърцето ви. Вие изпращате текстови съобщения. Свързвате се с непознати, които дори не ви харесват толкова. Хващате се с първия човек, който ви смята за сладък, за да ви накара да се почувствате по-добре. Търсите доказателство извън себе си, вместо да търсите вътре.

Бързи начини да се отървеш от мислите за бившия

Разделяте се. Без значение по каква причина или по каква причина. Важното е, че преживявате загуба, един вид траур, който в един момент...

Рак: 21 юни - 22 юли

Обвинявате себе си, че сте загубили другия човек, защото не можете да видите недостатъците му. Вие поемате цялата отговорност за раздялата. Предполагате, че сте направили нещо нередно. Предполагате, че не сте достатъчно привлекателни, недостатъчно богати, недостатъчно забавни. Убеждавате се, че нещо не е наред с вас и в крайна сметка се намразвате за това.

Лъв: 23 юли - 22 август

Изтривате човека, който ви е наранил от социалните медии. Изтривате номера му. Изтривате стари снимки с него. Изтривате скрийншот текстове от тях. Въпреки че сте имали добри времена заедно и може би искате да погледнете назад към тези спомени в бъдеще, вие изрязвате този човек от живота си, без да мислите два пъти. Дори и да не бяха токсични, дори да можеше да сте били приятели, не ви пука. Изчиствате ги от вашия свят.

Дева: 23 август - 22 септември

Това, което трябва да бъде твое, ще се върне при теб

Вероятно няма човек, който след раздяла никога да не си е задавал въпроса как да си върне момче, момиче или просто бивш. Когато загуби...

Вие се гмуркате с главата напред в кариерата си. Работите допълнително часове. Започвате допълнителни проекти. Занимавате се, за да не се налага да мислите колко сте разстроени от загубата на някого, когото сте обичали, с когото наистина сте се свързали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com