Това, което трябва да бъде твое, ще се върне при теб

6826
Това, което трябва да бъде твое, ще се върне при теб
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно няма човек, който след раздяла никога да не си е задавал въпроса как да си върне момче, момиче или просто бивш.

Когато загубите това, което смятате за постоянно в живота си, усещате болезнена празнота. Емоциите започват да кипят над вас. Нищо не ви прави щастливи, защото изведнъж предишната ситуация изглежда онова нещо, което искате отново да се върне.

Седем потенциални признака на бъдещата раздяла

Защо идва краят на една връзка, колкото и здрава и хармонична да е била тя? Може би трябва дискретно да покажете тази статия на па...

Позволете ми да ви го обясним, като загубите телефон пример. Смартфонът е просто устройство, дори по-малко от чихуахуа. Той ви придружава от сутрин до вечер и не му придавате особено значение. Ако обаче го загубите, изведнъж започвате да го оценявате. Осъзнавате, че всичките ви контакти, пароли и снимки са били в него. Използването му е толкова утвърден навик, че все още ще посягате към него несъзнателно. В същото време всички останали смартфони, които ще си купите няма да могат да запълнят получената празнота.. Те ще бъдат твърде тежки или твърде леки, твърде големи или твърде малки или просто различни. Те са обикновени, този беше специален, защото е вашият.

Същото се случва, когато се разделите с някой, който е бил част от живота ви. Само че, чувството е сто пъти по-силно. Веднага след раздялата започвате да си затваряте очите за недостатъците на човека, с когото сте имали връзка, и в същото време започвате да забелязвате техните предимства. Спомените ви трептят пред очите ви, но те са придружени от депресиращия надпис "Никога повече!" Дори страничните хора от вашето обкръжение, които смятахте за привлекателни преди раздялата, престават да бъдат такива сега. Защото най-близкият човек е изтрит от картата на вашия свят и на тяхно място има празнина, изпълнена със съжаление.

Преди да попитате как да върнете бившия си, трябва да приемете факта, че това не е била идеална връзка. Перфектните връзки не се разпадат и със сигурност не се разпадат за една нощ. Те се разграждат много по-рано, докато нещата толкова много се влошат, че раздялата се превръща в единствения вариант. 

Но...все още борбата за тази връзка изглежда добра идея? Ако отговорът е „Да!“ просто продължете напред...и дайте всичко от себе си. Ако е писано тя/той да се върне при вас, със сигурност ще стане!

Най-токсичните любовни връзки в зодиака

Съвместимостта във връзката е преди всичко разбиране и зачитане на нуждите на другия. Но при 6 двойки в зодиака липсва хармония във вс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com