X
 
 

Това е най-сексуалната зодия за 2020

29429 1
photo of Това е най-сексуалната зодия за 2020
Снимка: iStock/Guliver
Сексуалността не е младост и красота! Три са нещата, които не играят в нейна полза - възраст, външен вид и характер. Сексуалността не зависи от тях - тя идва отвътре. И човек не може да не се съгласи с това.

Астролозите твърдят, че нещо зависи от звездите. Научете кое:

12. Водолей

Представителите на тази зодия са самотници. Може да отнеме време на Водолеят да се открие към партньора си. Независимо от това, не всеки иска да види тази функция в своята сродна душа. Затова Водолеят заема последното място в тази класация.

11. Козирог

Козирозите не заемат последното място, защото са лоши любовници. Факт е, че с представителите на този зодиакален знак е доста трудно, тъй като те са много придирчиви, когато става въпрос за избор на партньор.

Такава черта на характера може да попречи на Козирога да се доближи до представителите на друг знак от зодиакалния кръг.

5-те най-опасни зодии

По правило, при разследване на различни престъпления, детективите не се фокусират много, върху зодията на заподозрения. Оказва се обаче...

10. Телец

Отношенията с Телецът могат да се окажат, както най-доброто, така и най-лошото решение в живота. Представителите на този зодиакален знак са лоялни, но в същото време са доста упорити. Това може да доведе до недоразумения, както и до скучен сексуален живот.

Кои са най-лошите комбинации между зодиите

9. Дева

Когато става въпрос за секс, представителите на този знак просто са обсебени от дреболии. Това обаче не пречи на Девата да остане нежна и грижовна в леглото.

5-те най-отзивчиви зодии

В живота на всеки човек се случват ситуации, които помагат да отворят очите си за тези хора, които са наблизо. Всъщност трябва да призн...

8. Везни

Тази зодия спокойно може да се нарече най-страстната и креативна, сред всички останали знаци на зодиака. Но това качество има и недостатък.

Везните са ужасни, когато става въпрос за връзки, което от своя страна може да доведе до негативни последици.

7. Близнаци

Близнаците също могат да бъдат много страстни, ако се досетите, какво точно включват. Разберете, какво точно харесва вашият партньор в леглото и ще прекарате незабравима нощ.

Зодиите, които ВИНАГИ са напрегнати

Има хора, които не могат да се справят със стреса. Те реагират прекалено остро на източниците на напрежение и постоянно са нервни. Това...

3-те най-щастливи зодии

6. Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са известни с желанието си постоянно да откриват нещо ново за себе си, включително и в леглото.

Ако се окажете в спалнята със Стрелец, бъдете готови да опитате нещо ново и може, дори малко извратено.

5. Рак

4-те зодии, които харчат прекалено много пари

Доброто финансово положение определено може да направи всеки човек удовлетворен и щастлив. Парите са особено важни за тези хора, които ...

Раците са любители на горещи и емоционални връзки. Отношенията с тях, включително сексуалните, ще бъдат като пътуване с влакче.

4. Лъв

Лъвът обичат да доминират, което се отразява и в сексуалния му живот.

Представителите на този знак са много мощни и тази функция буквално подлудява партньорите им. В същото време Лъвовете често страдат от нарцисизъм, т.е. какво би могло да спре почитателите им да се забавляват.

ТОП 3 НА НАЙ-СЕКСУАЛНИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители