Това са 5-те зодиакални знака, които не разбират от романтика

12838
Това са 5-те зодиакални знака, които не разбират от романтика
Снимка: Getty images

Случвало ли ви се е да подготвите романтична изненада на половинката си и да не получите очакваната реакция? Не се сърдете, тя просто може да не е толкова романтична като вас. Има и такива хора, които просто не разбират романтиката. Ето от кои 5 зодии са те.

Козирог – те са много консервативни личности, които са далеч от романтици. Изобщо не се замислят за подарък на половинката си, по-вероятно е просто да дадат пари или да я питат какво иска и да го вземат. Те са практици, които биха ви приготвили вкусна вечеря, но без свещи и розови листа. За тях е важно да бъдат със своята половинката, а романтиката остава някъде на заден план.

Овен – първичен и страстен, но когато стане въпрос за романтиката, въобще не го търсете. Не горят от желание да организират големи изненади и романтични жестове като по филмите. Същото е и ако се опитват да зарадвате тях – по-скоро им подарете преживяване или нещо, което досега не са пробвали и което ще им остане спомен. Овенът обича милите жестове, които са изцяло по концепция на половинката им.

Водолей – наречете ги луди, мечтатели, с богато въображение и креативност, но не и романтици. Ако някой им направи изненада тип романтичен филм, те по-скоро ще се засмеят, отколкото да заплачат от щастие. Не се учудвайте, ако след това дълго се шегуват с вас за постъпката ви. Те не се впечатляват от обичайните романтични жестове, така че просто не се хабете с това.

Дева – определено се разчувстват при вида на букет цветя, плюшено мече или друг мил жест на романтика, но те не са от хората, за които е типично да правят такива. За тях перфектната вечер е тази у дома с любимия. Освен това от тях няма да чуете комплименти. Смятат, че показват с държанието си, че сте важни за тях. Ако им предложите нещо интересно, определено бихте ги впечатлили, но не и с нещо традиционно или консервативно.

Близнаци – те могат да обичат и да го показват, но не очаквайте от тях големи романтични изненади, обяснения в любов и т.н. Те показват чувствата си малко сухо и твърде спокойно. Не влагат много емоции, но това не означава, че не ги чувстват. Трудно им е да се изразяват в това отношение, така че не ги съдете. Просто трябва да свикнете с това, ако искате да бъдете с тях. Освен това, ако опитат да направят нещо романтично, то често ще завърши комично или ще се обърка по някакъв начин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com