Уроците на кармата според зодията. Вижте своите - I част

26247
Уроците на кармата според зодията. Вижте своите -  I част
Снимка: iStock

Много хора употребяват думата "карма", без да знаят смисъла, с който тя е натоварена. Произходът на думата от е от санскрит и означава дело, действие. Кармата е съвкупност от намерения и действия, които влияят на бъдещето на личността. Тя учи, че всички помисли, намерения и дела предопределят съдбата ни, чертаят пътя ни и че правещият зло рано или късно получава зло, а за творящия добро са отворени пътищата към достигане на целите и сбъдване на мечтите.

Понякога кармата не достига човек през този живот, но тя не се губи – натрупаните позитиви или негативи оказват влияние в следващи прераждания, където човек го очакват кармичните уроци и кармичните задачи. Ако се тревожите от лошата си карма, може да я промените чрез добри помисли и дела. Пътят към промяна на кармата преминава през духовно израстване. Любопитен факт е, че представителите на един и същ зодиакален знак си приличат по своята карма, духовно израстване и по начина, по който може да я променят.

5 неща, които трябва да направите, за да промените кармата си

Нашите действия в миналото влияят не само на настоящия момент, но и оказват отражение върху бъдещето ни. Затова е важно да се погрижим...

Уроците на кармата, на които учат зодиакалните знаци, помагат за преодоляване на негативната карма и за съхраняване и пренасяне към всяко следващо прераждане и към новите светове на позитивната.

Овен

Представителите на този зодиакален знак нямат много предишни прераждания и кармата им е „млада“. Овните са се жертвали за другите в предходни животи, но не получили дължимите им според тях одобрение, уважение и висока оценка и това е белязало кармата им – изпълнени са с обида. Уроците от тяхната карма са ги направили инатливи егоисти, изпълнени с обида и огорчение, в настоящия живот. За да промени кармата си, Овенът трябва да се научи на търпение, да укроти гнева си и да прости – на всички и на себе си.

Телец

Кармата на Телец има за цел да го научи да се бори със страховете си. Изпраща му изпитания, за да съумее Телецът да се приучи да преодолява трудните етапи и събития в живота си, без да се отчайва и оставайки благодарен за онова, което притежава.

12 закона на кармата, определящи победителите или победените в живота

Вместо да гледаме на кармата като на наказание за действия, извършени в минали животи, по-добре е да я третираме като урок, преподаващ ...

Близнаци

Представителите на тази зодия имат много да учат за общуването с хората до тях. Кармичната им задача е да намерят себе си, смисъла на своето съществуване, да завещаят на поколенията своя интелект. Кармата ги учи да преодолеят страха си от рутината, да вкусят от постоянството и да съумеят да не оставят делата си незавършени. В живота си не срещат случайни хора – изцяло са заобиколени от такива, с които имат кармични връзки.

Рак

От своята карма, натрупала много разочарования в сферата на интимните отношения, Ракът трябва да се научи, че мимолетното не носи щастие, че истинската обич, доверие и подкрепа са онези важни неща във връзките, които носят щастието. Кармичната им задача е да открият истинската любов, която ще ги извади от черупките им и ще ги промени, да бъдат мъдри и прощаващи, за да изкупят миналите си грехове и да изчистят кармата си.

Лъв

За добра карма: Отървете се от тези вещи

Много хора са изправени пред проблема с ненужните и стари вещи. Някои от тях отдавна са излезли от  мода, така че собствениците ч...

Лъвът трябва да се научи да изслушва и разбира другите, да съумява да се постави на мястото им, да загърби мисълта за собствената си значимост и диктаторския си характер, типичен за него като цар на джунглата, който нрав е и основната му кармична грешка. Правейки това, той ще изчисти кармата си. Кармичните му задачи са да се научи да вярва и разчита на хората, да усети силата и властта на любовта, които не са му познати, да обича себе си и постъпва така, както му казва сърцето.

Дева

И в предишни животи, и в настоящия Дева най-често лекува и изцерява хората. Кармата на представителите на този знак е грижа за другите. Кармичната задача на Девите е да се преборят с придирчивостта си, да преглътнат злобата и раздразнителността си и да открият единствения или единствената, с които да създадат свое семейство, поставящо началото на нова родова карма.

Следва продължение

 

Кармичният урок, който всяка зодия трябва да научи във връзките си

Нека видим кармичният урок, който всяка една зодия трябва да научи за връзката си. Нека видим какви са те точно:   Овен ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com