Уроците на кармата според зодията. Вижте своите - II част

18607
Уроците на кармата според зодията. Вижте своите - II част
Снимка: iStock

В първа част ви запознахме с кармата и кармичните задачи на първите 6 зодиакални знака. Ако не сте открили своята зодия сред тях, прочетете тук.

Везни

Уроците на кармата според зодията. Вижте своите - I част

Много хора употребяват думата "карма", без да знаят смисъла, с който тя е натоварена. Произходът на думата от е от санскрит и означава ...

Вероятно представителите на този зодиакален знак са били мъдреци, помагащи на хората със своите знания и съвети, а в този за награда ще срещнат любими близки и приятели от предишни животи. Поддържането на баланса и приучването към уравновесено поведение са кармичните задачи на Везни. Хармонията е ключова за тази зодия и ако поведението им е правилно, то тя те ги застигне и ще им донесе така търсеното щастие в лицето на необходимия брачен партньор, с когото в баланс и хармония да споделят пътя си.

Скорпион

Представителите на тази зодия имат изключително силно развито шесто чувство и уникална интуиция и нерядко в предишни животи са считани за магьосници. Във всяко свое прераждане Скорпионът преживява едни и същи грешки – непредпазливи дела, с които нанася вреда на околните. Кармичните задачи на тайнствения Скорпион са да преодолее егоизма си и да загърби егото си, да насочи енергията си в добротворчество, а не в злини. Кармата е основно негативна, а личните отношения – кармични. Болката и душевните терзания, които изпитва в настоящия живот са цената, която трябва да плати, за да изчисти кармата си от прегрешенията и злините, извършени в отминали животи.

Стрелец

В този живот Стрелецът следва да плати цената за непоколебимата си увереност от предходните като служи на обществото и околните. Кармичните му задачи са свързани с овладяване на чувството за такт, уважение на чуждото мнение и инакомислието.

Астролози обясняват как кармата от миналия живот влияе на следващия

Повечето от нас вярват в кармата. Кармата е просто резултат от миналия ни живот. Астролози споделят за това как нашият настоящ живот е ...

Козирог

За Козирогът е това е поредното прераждане след дълга поредица, донесли му много опит. Личната му задача е да осмисли, че успехът е начинът, по който се чувстваш и дали си щастлив и успешен според самия теб и твоята дефиниция за успех, а не според чуждото мнение. Кармата му е силна и родова, а кармичната задача е да си осигури спокойствие и да преодолее самокритичността си.

Водолей

В този живот Водолеите имат свободата да изразяват чувствата и мислите си, без да се въздържат и страхуват като награда за борбата им за равенство и справедливост от предишни прераждания.  Кармичната му задача  е приемането на света и на самия себе си такива, каквито са, и предоляване на ината.

Риби

Какви са вашите кармични уроци, спрямо зодията ви

Какви кармични уроци идват над зодиакалния ви знак, след толкова особената 2020 година? Интересувате ли се да узнаете как повлиява таз...

Кармата на Риби, носеща зависимости и предразсъдъци, може да бъде изчистена с отдаване на другите и грижа за тях. Преследвани и тормозени в предходни животи, днес те са чувствителни към околните. Кармичната им задача е разбирането колко е важна саможертвата. Понякога задушават околните със стремежа си да им помогнат и решат проблемите, вместо да ги приучат да ги решават сами, с което биха допринесли за по-добрия им живот.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com