Кармичният урок, който всяка зодия трябва да научи във връзките си

21620
Кармичният урок, който всяка зодия трябва да научи във връзките си
Снимка: Pexels

Нека видим кармичният урок, който всяка една зодия трябва да научи за връзката си. Нека видим какви са те точно: 

 Овен 

Кармичната връзка за Овена е тази, която е силно егоистична. Склонни сте да работите извънредно, за да накарате връзката да работи, често толкова усилено, че се превръща в обсебваща цел за вас. Да имате високи цели за любовния си живот е прекрасно, но имате нужда и от здрави граници. Не се жертвайте за някой друг.

Урокът, който ще научите от кармичната връзка: Приемете нещата такива, каквито са. Не можете да контролирате колко или ако изобщо някой ви обича. След като научите как да бъдете във връзка по здравословен, любящ начин, ще можете да намерите партньорство, което наистина си заслужава.

Телец 

Кармичната връзка за Телец е тази, която е всепоглъщаща и зависима. Искате перфектните взаимоотношения толкова силно, че в крайна сметка изглеждате като ангажиран фобист, отколкото на някой, който просто иска да обича. Ужасявате се от грешка и дори ще избегнете обвързването с някого, когото обичате, в случай че се страхувате да сгрешите.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Фокусирайте се върху собственото си щастие и живейте за себе си. Връзките винаги ще имат своите възходи и спадове, но това е начина, по който се справяте с всичко, което ви попадне, и връзката си заслужава. Живейте живота за себе си, работете за намиране на собственото си щастие и правилната любов ще дойде при вас.

Близнаци 

Кармичната връзка за Близнаци е ирационална и токсична.

Нека да изясним едно нещо: вие не сте двулични, манипулативни или ненадеждни. Всъщност сте човек, който би направил почти всичко за хората, на които държите. Но когато става въпрос за кармични взаимоотношения, вие сте склонни да правите неща, които обикновено не бихте правили, само за да озлобите партньора.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Не променяйте кой сте за някой друг. Да бъдеш с някой, който разкрива твоите уязвимости и несигурност по неудобен начин, е токсично. Участието в този вид партньорство може да бъде стресиращо, но също така ви помага да оцените много повече това, което сте до основата си.

Рак 

Кармичната връзка за Рака е тази, която разкрива вашата тъмна страна. Вие сте свръхчувствителен зодиакален знак и когато се чувствате застрашени или разтревожени, сте склонни да правите и казвате неща, които обикновено не бихте правили и казвате, за да се предпазите.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Знайте кога да си тръгнете. Когато се чувствате така, сякаш сте застанали зад ъгъла от партньор, който се опитва да ви нарисува като нежелан или труден, вие се превръщате в дребен човек. Вместо да се забивате в това защитно мислене отново и отново, научете се как да си тръгнете и да намерите някой, който всъщност ви кара да се чувствате щастливи и обичани.

Лъв 

Кармичната връзка за Лъв е повърхностна и пристрастяваща. Наистина искате да бъдете с някой, който е добър за вас психически, емоционално и физически, но колкото и лоши да са кармичните взаимоотношения за вас, те също са пристрастяващи. Може да сте привлечени от неподходящи хора, просто защото те правят добър външен вид, популярност или статус изглеждат привлекателни.

Урокът, който ще научите от кармичната връзка: Знайте кога да продължите напред. Може да влезете в нова връзка, мислейки, че това е просто забава, но дори тези непринудени връзки имат начин да ви смучат по-дълго, отколкото искате. Знаете какво е добро за вас, но от вас зависи да впрегнете силата на волята си и да оставите повърхностна връзка, която знаете, че няма да отиде никъде.

Дева 

Кармичната връзка за Дева е тази, която е контролираща и обсебваща. Имате много увереност и доверие в способността си да изберете правилния човек, но това не ви прави по-малко критични, когато нещата се объркат. Има моменти, в които не можете да не сте хиперкритични към партньора и връзката си, дори ако го правите от любов.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Приемете, че сте човек. Не можете да контролирате всичко и не сте супергерой, колкото и да се опитвате. Когато поставите партньора си на пиедестал, не можете да видите недостатъците му. Но всеки ги има и когато приемете, че всички са хора и че някои връзки не са предназначени да продължат вечно, можете да положите усилия да намерите подходящия партньор за вас.

Везни

Кармичната връзка за Везни е тази, която се чувства предопределена. Любовта е вашата причина да бъдете, но сте склонни да се влюбвате в почти всички, които срещате по един или друг начин. Въпреки че няма нищо лошо в това да имате отворено сърце, вие трябва да изберете кой заслужава вашата любов.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Застанете сами. Предназначената връзка клони към много грешки, главно защото решите да игнорирате всякакви червени знамена или неуспехи, просто защото смятате, че не можете да живеете без партньора си. Научаването как да усъвършенствате своята независимост ще ви предпази от постоянно попадане в един и същ капан и ще ви помогне да намерите равноправен партньор в любовта.

Скорпион 

Кармичната връзка за Скорпион е тази, която разкрива най-лошите ви страхове. Едно от най-големите заблуди за вас е, че лъжете партньорите си, когато в действителност криете емоциите си, когато се чувствате несигурни или неудобни. Искате да бъдете с някой, който прави всичките ви уязвимости лесни за споделяне, но трябва да спрете да бъдете толкова устойчиви, че да оставите охраната си.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Доверявайте се по-свободно. Кармичните връзки имат начин да изложат всички скелети в гардероба си и да ви накарат да се чувствате така, сякаш не сте достойни за любов или приемане за това, което сте. Правилната връзка ще ви улесни да бъдете себе си, но трябва да сте отворени за доверие, че хората са добри, а не отмъстителни.

Стрелец 

Кармичната връзка за Стрелец е такава, която е непредсказуема и нестабилна. Макар да ви харесва да бъдете спонтанни на моменти, определено е различно, когато това е ваш собствен избор, а не като резултат от връзката ви. Склонни сте изобщо да не правите компромиси във връзките си, което може да причини много неприятности и да създаде бурни ситуации за вас и партньора ви.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Положете повече усилия в нещата, за които сте страстни. Когато страхът ви от обвързване завладява връзката ви, може да ви е трудно да пожелаете да положите някакви усилия - знаете ли, в случай че партньорът ви мисли, че сте по-във връзката, отколкото сте всъщност. Вместо това се научете да се отказвате от лошото и търсете някой, който всъщност ви прави ентусиазирани от връзката ви.

Козирог 

Кармичната връзка за Козирог е тази, която е родена от конфликт. Нека запомним едно нещо: кармичните взаимоотношения не траят. Може да сте от онези зодии, мотивирани да накарате връзката да работи, независимо колко възходи и падения има, но вашите големи очаквания за любов просто няма да работят тук.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Бъдете реалисти относно вашите нужди. Може да искате съвършенство от партньора си, но трябва да знаете, че не можете да контролирате другите хора. По-добре е да оставите тази токсична връзка зад себе си, да пренапишете правилата си за успех и да се върнете там, за да намерите някой, с когото действително да виждате бъдеще.

Водолей 

Кармичната връзка за Водолея е тази, която натиска бутоните ви. Понякога имате нездравословния навик да привличате хора, които всъщност ви интересуват, защото истинската любов е плашеща и страшна. Кармичната връзка може да е с някой, когото не можете да привидете, което означава, че ще бъдете принудени да се изправите срещу страховете си.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Научете се да обичате себе си и другите. Не е нужно да контролирате всяка ситуация или да оставяте собственото си щастие настрана, за да накарате връзката да работи, но трябва да положите усилия, за да намерите удовлетворение в любовта и живота. Научете как да приоритизирате вашите нужди и желания и ще откриете, че връзките са управляеми, когато сте честни с това, което искате.

Риби 

Кармичната връзка за Риби е тази, която е пълна с червени знамена и повтарящи се модели. Склонни сте да тичате горещо и студено, когато става въпрос за връзки - за една минута сте готови завинаги, за следващата искате да промените самоличността си посред нощ и да пропуснете града. Обичате да мислите, че връзката ви е перфектна, но когато протичането стане грубо, вие започвате. Истинските връзки ви плашат.

Урокът, който ще научите от кармична връзка: Отпуснете миналото. Въпреки че, може да мразите да влизате в едни и същи отношения отново и отново, има нещо удобно в рутината. Въпреки това, трябва да работите върху комуникационните си умения, да се справите с перспективата си за ангажираност и да се доверите на червата си, за да знаете кога да оставите лоша връзка и да се отклоните от рутината си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com