Зодиите, на които не можете да се доверите

10634
Зодиите, на които не можете да се доверите
Снимка: iStock/Guliver

Експертите са сигурни, че има зодиакални знаци, които изключително трудно съхраняват чуждите тайни. Те са способни често да лъжат, заради което трудно може да им се вярва.

Пето място

Стрелецът не заслужава голямо доверие - те обичат да споделят емоции и информация, така че са в състояние лесно да се объркат и да предадат чуждата тайна. Ако нещо ги тревожи, те веднага ще забравят за тайната, дори ако това са особено поверителни данни. Освен това, Стрелците са склонни сами да измислят факти: те могат да добавят сензации, дори ако това не е тяхната история, твърдят астролозите.

Четвърто място

Везните, според астролозите, обичат да клюкарстват - такава е тяхната характеристика. Представителите на знака не са твърде склонни да критикуват и осъждат някого, но те просто не могат да не споделят информацията, която им е споделена. И като правило винаги се измъкват от отговорноста.

Трето място

Хората, родени под знака на съзвездието Лъв, изобщо не знаят как да пазят чуждите тайни, така че не може да им се вярва, убедени са астролозите. Представителите на това съзвездие могат лесно да разкрият тайната, която някой им е поделил. Само за много близък човек те са в състояние да направят някакво изключение и то при определени условия.

Второ място

Овенът е импулсивен и отворен. Самите те нямат почти никакви тайни, така че за Овните е трудно да разбере защо другите не искат да вадят проблемите и тайните си наяве. Според астролозите, Овенът намира начин за разкриване на чуждите тайни без ни най-малко смущение.

Първо място

Представителите на този знак използват лъжата като инструмент за постигане на собствените си цели. Освен това, те не се притесняват твърде много по отношение пазенето на тайни. Човек, роден под този знак, има много приятели и, според астролозите, общувайки с всички по приятелски начин, той може да се иПусне за това, което си е струвало да се запази от тях. Става въпрос за Близнаци.

Астролозите също говориха за това на кои знаци от зодиака може да се вярва със сигурност. Представителите на тези съзвездия никога няма да ви оставят в беда и винаги ще ви подадат ръка за помощ, за разлика от изброените по-горе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com