Ясни са участниците в конкурса Български награди за уеб

5221
Ясни са участниците в конкурса Български награди за уеб
Най-голяма е конкуренцията в категориите "Търговия на едро и дребно" и "Мобилен сайт"

Вече са известни участниците в конкурса Български награди за уеб, издание 2012, съобщиха организаторите.

В тазгодишното издание на конкурса бяха получени над 200 регистрации като от тях 182 бяха допуснати за участие. Най-голям брой регистрации:

Китайци регистрират домейни на кирилица

Интернет корпорацията за присвоени имена и адреси (ICANN) обнародва списъка със заявки за новите домейни най-горно ниво. От 1409 домей...

• Браншови награди за уеб - 67 броя

• Професионални награди за уеб – 59 броя.

• Медийни награди за уеб – 35 броя

• И новата категория Маркетинг награди - 21 броя.

Най-голяма ще бъде конкуренцията в категорията „Търговия на едро и дребно” на Браншови награди и „Мобилен сайт” на Професионални награди.

Постоянният достъп до интернет води до депресия

Хората, които имат постоянен достъп до интернет, се оказват изложени на по-голям риск от нарушения на съня, стрес и симптоми на психичн...

В Медийни награди сайтовете - претенденти за победители, са най-много в категория „Новини“. В Маркетинг награди най-оспорвана ще бъде категорията „Приложение за социални медии”.

До 24:00 часа на 19 юни 2012 г. (вторник) журито ще гласува, като номинира по трима финалиста в категория. Те ще станат известни и ще бъдат публикувани на сайта на конкурса в 12:00 часа на 20 юни 2012 г. (сряда).

Избраните от журито финалисти ще могат да защитят своите проекти на живо пред журито и широката аудитория на 25 и 26 юни 2012 г. в хотел „Арена ди Сердика”. Програмата за защитата на финалистите ще бъде публикувана на сайта на конкурса.

Официалната церемония по награждаването в конкурса е на 28 юни 2012 г. от 19.00 ч. в хотел „Арена ди Сердика”.

Избраха да подкрепят и спонсорират професионалния конкурс за уеб в България: SuperHosting.BG, Телерик АД, Изи Онлайн АД, SHARK, Горна Баня ООД, Guliver photos, представител на Getty Images и Thinkstockphotos за България, Мобилтел, БиЕмДжи, оторозираният дистрибутор на Adobe, Флайсток, официален представител на 123RF, Bushmills и Уан Травел ООД.

Задава се вълна от нови домейни

Наближава краят на епохата ".com". Скоро светът ще използва суфикси от типа ".music", ".miami" и ".insurance". Това съобщи органът, у...

Конкурсът за уеб в България получи и широка медийна подкрепа. Официални медийни партньори избраха да станат Дарик Уеб, Списание .net, NEG.BG, socialevo.net, еАкадемия, списание ProGraphica, Bulgaria ON AIR, радио Витоша, кабината.com, BTV. Да подмогнат комуникацията на конкурса приеха също Програмата Медия Груп, azcheta.com, bgreklama.bg, blitz.bg, bgmaps.com, mypr.bg, noema.bg, Jobtiger.bg, actualno.com, expert.bg, iwoman.bg, comfort.bg, tvtv.bg, capital.bg, dnevnik.bg, newtrend.bg, etarget.bg.

Конкурс Български награди за уеб 2012 се провежда с подкрепата на: Баском, БАИТ, АСТЕЛ, Фондация “Клъстер информационни и комуникационни технологии”, Фондация „БГ Сайт”, Национален съвет по саморегулация в рекламата, ESI CENTER BULGARIA, Българска Aсоциация на Pекламодателите, Интерактив Адвъртайзинг Бюро България (IAB България).

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика