Абрамович? Челси ще мисли за футбол - има (не)довършена работа в Шампионска лига

4439
Абрамович? Челси ще мисли за футбол - има (не)довършена работа в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

В последно време лондонският Челси среща проблеми извън терена, каквито не е имал от дълго време насам, но Томас Тухел и компания ще направят всичко възможно да не позволят това да повлияе на представянето на отбора в мачовете.

Челси трябва да довърши започнатото срещу френския шампион

А сега предстои мач-реванш от осминафиналите в Шампионска лига, където "сините" имат да защитават трофей. Те гостуват на френския шампион Лил в сряда, 16-и март, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на домакините е 4,30, докато победа на Челси е със ставка 1,94 (равенството е оценено на 3,70).

Двата отбора имат само три официални срещи един срещу друг. Всички те са се състояли за последните три години и са в Шампионска лига. Последната бе при първия двубой от този сблъсък и завърши с успех 2:0 за "сините". Предишните две пък имаха един и същ изход - 2:1 точен резултат за Челси.

Едва четвърти мач между Челси и Лил

Тези въпросни два мача се изиграха през зимата на 2019 година и бяха от груповата фаза на състезанието, като в крайна сметка Челси излезе от нея като втори, а Лил завърши последен. Коефициентът и този път срещата да завърши при точен резултат 2:1 за "сините" е 8,60.

Така във всичките им официални срещи до момента са реализирани общо осем попадения, което прави средно по 2,6 на двубой. Освен това, при два от трите им мача се е стигало до гол/гол.

Коефициентът на efbet и в тази тяхна среща да има над 2,5 попадения е 2,10, докато за под 2,5 е 1,81. Съответно ставката за това и Челси, и Лил да успеят да си отбележат попадение в мача е 1,97, докато за няма гол/гол е 1,92.

ЗАПИСА ЛИ ЧЕЛСИ НОВА ПОБЕДА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com