Битката от Серия А се пренася за Купата: Жестоко дерби Интер - Милан определя първия финалист

2873
Битката от Серия А се пренася за Купата: Жестоко дерби Интер - Милан определя първия финалист
Снимка: Getty Images

Големите милански грандове влизат в нов изключително важен сблъсък помежду си. Интер приема Милан в мач-реванш от полуфиналите за Купата на Италия. В двубой, игран на 1-ви март, двата тима не успяха да се победят и дори не си вкараха, за да завършат при равенство 0:0.

Сега Интер се води домакин и приема опонента си във вторник, 19-и април, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на настоящия италиански шампион е 2,10, докато за победа на "росонерите" е 3,85. Равенството е оценено на 3,60.

Борбата за титлата в Серия А между Интер и Милан е жестока, такава ли ще бъде и за Купата

Двата тима се борят жестоко в и шампионата, където Милан има 71 точки и е лидер, докато Интер е втори с два пункта по-малко, но и среща пасив. За да стигне до този етап от състезанието, Милан се справи последователно с Дженоа (3:1) и Лацио (4:0), а Интер с Емполи (3:2) и Рома (2:0).

Така ако не броим нулевото им равенство, във всички техни мачове през турнира през тази кампания са паднали общо 15 попадения (за четири срещи), което прави средно по 3,75 на мач. Освен това преди последния им сблъсък в тяхното съперничество имаше поредица от девет мача, в които резултатът 0:0 не бе срещан. В шест от тях и двата тима отбелязваха гол.

Коефициентът този път в зрелищното миланско дерби да има над 3,5 попадения е 3,75, докато за под 1,5 гола е 3,40. Съответно ставката за това и Интер, и Милан да се разпишат във вратите си е 1,92, докато за нов двубой без гол/гол между тези опоненти е 1,96.

Ще има ли дузпи на Интер - Милан?

Както е известно, ако двата отбора отново не успеят да излъчат победител в редовното време, то тогава ще се стигне до развръзка след две продължения от по 15 минути. Ако обаче и след тях нито Интер, нито Милан е взел превес над другия, то ще се стигне до изпълнения на дузпи, които да определят първия финалист за Купата на Италия през тази кампания.

Коефициентът на efbet сблъсъкът във вторник вечер да приключи именно след продължения и да бъде спечелен от Интер е 35,00, докато успех за "нерадзурите", но след изпълнения на дузпи е оценен на 45,00. Съответно ставката пък Милан да се класира за финала след продължения е 60,00. Коефициентът "росонерите" да го сторят след "рулетката на 11-метровите наказателни удари" е 45,00.

ИНТЕР СМАЧКА МИЛАН - ПОДРОБНОСТИ КАК НЕРАДЗУРИТЕ СЕ ОКАЗАХА ПО-ПРАГМАТИЧНИ НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com