"Боляри" срещу "зелени лъвове": има място само за едните в efbet Лига

1917
"Боляри" срещу "зелени лъвове": има място само за едните в efbet Лига
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

Редовният сезон в българската efbet Лига приключи, но остават да се изиграят още няколко срещи, преди сезонът официално да завърши. Всяка една от тях е изключително важна, а в това число влиза и сблъсъкът, в който ще се реши кой тим ще участва в първото ниво на футбола в страната ни и кой ще се запъти към Втора лига.

Ботев Враца и Етър в спор за място в efbet Лига

Така нареченият плейоф за изпадане противопоставя Ботев Враца, който завърши предпоследен (пред Царско село) и успя да си спечели мач за изкупление и оставане в елита, и Етър, който не успя да влезе директно в efbet Лига чрез някое от първите три места във Втора лига, но все пак финишира четвърти и ще има още един шанс.

Мачът ще се състои в петък, 27-и май, от 20:00 часа. Домакинското предимство ще бъде за Ботев, тъй като мачът е във Враца. Коефициентът на efbet за успех в полза на "зелените лъвове" е 1,75, докато победа за гостите от Велико Търново е със ставка 4,90 (равенството е оценено на 3,75).

След този двубой ще стане ясно кой ще играе догодина в efbet Лига, всичко ще бъде решено в един мач. Това съответно означава, че ако в редовното време двата отбора не успеят да се победят и завършат наравно, ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и след тях паритетът не е нарушен, ще се стигне до изпълнения на дузпи.

Коефициентът сблъсъкът да завърши именно след продължения и Ботев да надделее е 10,00, докато "зелените лъвове" да го сторят, но след изпълнения на дузпи, е 15,00. Съответно ставката Етър да се добере до елита след продължения е 24,00, а да го стори след дузпи е 15,00.

Двата отбора играят сравнително равностойно един срещу друг в последно време, като за последните им пет сблъсъка два пъти са завършили наравно, а в още толкова случаи врачани са побеждавали, като Етър има една победа. Сред тези мачове обаче прави впечатление разгромното 5:1 в полза на Ботев, именно на този стадион, на който ще се състои и този им мач. В три поредни срещи между тях пък не се стига до гол/гол.

Ще падат ли голове на плейофа за изпадане между Ботев и Етър?

Коефициентът на efbet за това и в тази среща да има голов спектакъл и над 5,5 попадения е 18,00, докато за под 2,5 гола в мача е 1,72. Съответно ставката за това Ботев Враца и Етър да успеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,76. Важно уточнение е, че коефициентите за последните споменати пазари се отнасят само до развитието на двубоя в редовното време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com