Борусия (Д) с опит да "яхне вълната" от голове срещу Байерн и да превземе върха

2480
Борусия (Д) с опит да "яхне вълната" от голове срещу Байерн и да превземе върха
Снимка: Getty Images

Борусия (Дортмунд) приема Байерн Мюнхен в голямото дерби от 14-ия кръг на германската Бундеслига. Баварците са се устремили към поредна титла в шампионата, а изглежда сякаш единственият тим с реални шансове да ги спре е именно Борусия. Към момента той изостава само с точка от лидера, който показва известни колебания от време на време и именно на това ще се надява домакинът му.

Сблъсъкът на "Сигнал Идуна Парк" ще се състои в събота (4 декември) и ще започне в 19:30 часа българско време. Борусия ще се надява да прекъсне кошмарната серия от цели шест поредни мача във всички турнири срещу Байерн, в които неизменно губи. Коефициентът на efbet това да се случи е 3,95, докато за успех в полза на гостите в този двубой - 1,81 (равенството е оценено на 4,70).

Борусия - Байерн: Гаранция за зрелище и много голове

По традиция германският футбол предоставя много голове и зрелище, а това важи в пълна степен за тази класика. Въпреки че губи последните си изпитания срещу баварците, Борусия не се дава никак лесно и все пак реализира във всеки от четирите най-скорошни директни срещи. Ставката и този път двата тима да си отбележат е 1,40, докато за няма гол/гол - 3,30.

Впечатляващ е броят голове, които са отбелязани за тези последни четири двубоя между опонентите. Реализирани са общо двадесет попадения, което прави средно по пет(!) на мач. Коефициентът на efbet и в тази им среща да има над 4,5 гола е 2,95, докато за под 4,5 попадения е 1,45.

Обнадеждаващата новина за домакините е фактът, че голмайсторът Ерлинг Холанд ще бъде готов за игра, което значително повишава шансовете им за първи успех над Байерн в Бундеслигата от 10 ноември 2018 година. Норвежкият нападател бе контузен и се завърна в игра при успеха с 3:1 в последния кръг над Волфсбург. Тогава той прекара едва 18 минути на терена, но все пак се разписа.

ПОКОРИ ЛИ БАЙЕРН "СИГНАЛ ИДУНА ПАРК" - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Битката на "зверовете" - Холанд срещу Левандовски

Коефициентът на efbet за това да се разпише по всяко време от срещата е 2,10, докато за това той да открие резултата в мача е 5,80. Това обаче няма да е лесно, тъй като противникът ще разполага с... Роберт Левандовски. Полякът изживя разочарование през седмицата, като не спечели "Златната топка". Това ще го мотивира още повече, а ставката за негово попадение по всяко време е 1,60, докато за това Левандовски да реализира първия гол в срещата - 4,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com