Цикълът приключва с нова класика: Германия и Италия затварят (засега) Лигата на нациите

2474
Цикълът приключва с нова класика: Германия и Италия затварят (засега) Лигата на нациите
Снимка: Getty Images

След като само в рамките на около две седмици се изиграха десетки двубои между национални отбори, сега дойде време за края им. Разбира се, тези, които предизвикваха най-голям интерес, бяха сблъсъците от Лигата на нациите. А дуелите там ще бъдат затворени с един зрелищен сблъсък между грандове на световния национален футбол - Германия срещу Италия.

Германия и Италия с нов мегасблъсък в Лигата на нациите

Унгария обърка доста планове в определената за "група на смъртта", като след първите три срещи заема второто място с четири точки. Лидер е Италия с пет пункта, докато фаворитите Германия и Англия заемат трета и четвърта позиция със съответно три и два пункта. Сега е време за четвъртия кръг в груповата фаза, след който класирането сериозно може да се измени.

Коефициентът на efbet Бундестима да надделее в голямото дерби на деня и по този начин да изпревари лидера е 1,77, докато за успех в полза на временния водач в класирането Италия ставката е 4,70. Пазарът за равенство е оценен на 3,85. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник, 14-ти юни, от 21:45 часа българско време в Мьонхенгладбах.

При срещата им отпреди няколко дни двата тима не успяха да се победят и завършиха при равен резултат 1:1. Така за последните им пет двубоя във всички турнири прави впечатление ниската резултатност на това съперничество. Изключение прави само онова 4:1 за Германия в приятелска среща през 2016 година. Всички останали четири мача между тях за този период са били с под 2,5 попадения.

Коефициентът и в този случай попаденията в мач между тези съперници да са под 2,5 е 1,89, докато за над 2,5 гола е 2,00. Съответно ставката за това и Германия, и Италия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в дуела е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,92.

Любопитен факт от това съперничество е, че в три от последните излъчени двубои крайният резултат е бил напълно идентичен - равенство 1:1 (какъвто бе и изходът при мача им опреди няколко дни). Това е още по-интригуващо предвид факта, че в момента Германия се намира в серия от четири поредни мача, които неизменно завършват при резултат 1:1 (срещу Нидерландия, Италия Англия и Унгария).

Ще продължи ли Германия да завършва при един и същ краен точен резултат?

Коефициентът на efbet и този път селекцията на Ханс-Дитер Флик да завърши при точен резултат 1:1 срещу футболистите на Роберто Манчини е 7,00.

ОЩЕ: ЛЕКЦИЯ! КОЙ НА КОГО СЕ ПОДИГРА В МАЧА НА ИТАЛИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com