Дадоха нищожни шансове на Григор Димитров да спечели титлата в Мадрид

12658
Дадоха нищожни шансове на Григор Димитров да спечели титлата в Мадрид
Снимка: Getty Images

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров започва тази седмица участието си в турнира на клей от сериите Мастърс 1000 в Мадрид. Гришо влиза в надпреварата като номер 10 в световната ранглиста, но въпреки това неговите шансове за триумф са нищожни, съдейки по коефициентите на сайтовете за онлайн залози.

Докъде ще стигне Григор Димитров на Мастърса в Мадрид?

Григор се представя отлично от началото на годината, като спечели титла и игра още един финал. С доброто си представяне той се завърна в топ 10 на света. За последно Гришо взе участие в Мастърс турнира в Монте Карло, където бе спрян от Холгер Руне на 1/8-финалите. Сега българинът ще се надява да стигне по-далеч в Мадрид.

Тежък жребий за Гришо

Григор изтегли тежък жребий за турнира в испанската столица, като на 1/8-финалите може да срещне победителя от Барселона и финалист в Монте Карло - Каспър Рууд. На 1/4-финалите пък българинът потенциално може да срещне водача в схемата и втори в света Яник Синер. При такъв жребий не е изненада, че коефициентът на efbet за титла на Григор в Мадрид е 60.00.

Григор Димитров

Алкарас и Синер са основните фаворити за титлата

Григор Димитров е с равен коефициент с Карен Хачанов, като двамата споделят 14-ото място сред фаворитите за титлата в Мадрид. Двама са основните фаворити за титлата - Яник Синер и действащият шампион Карлос Алкарас, като за италианеца efbet дава коефициент 3.50, а за испанеца ставката на букмейкъра е 3.25.

Циципас и Рууд са в отлична форма, в играта е и Рафа Надал

Стефанос Циципас, който спечели титлата в Монте Карло и игра финал в Барселона, е с коефициент 11.00. Със същата ставка е и Александър Зверев. Победителят от турнира в Барселона Каспър Рууд пък е с коефициент 14.00. 5-кратният шампион в Мадрид Рафаел Надал е с коефициент 18.00. Всички коефициенти може да разгледате в секцията "Дългосрочни събития" на efbet.com.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com