"Дяволите" са освободени от клетката на коронавируса и са готови за "пакости"

6172
"Дяволите" са освободени от клетката на коронавируса и са готови за "пакости"
Снимка: Gulliver/GettyImages

Манчестър Юнайтед на Ралф Рангник бе тръгнал в подем откъм резултати и имаше две победи в английската Висша лига от два мача, макар и двете дошли с минимална разлика от 1:0. Тогава обаче коронавирусът влезе в клуба и това наложи отлагане на следващите две изпитания в шампионата.

Юнайтед се завръща в Англия срещу удобен опонент

Сега "дяволите" са "освободени" и са готови да продължат борбата за топ 4. Първото изпитание след неплануваната почивка е гостуване на Нюкасъл. Мачът ще се състои в понеделник (27 декември) и ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за нов успех на Юнайтед в първенството е 1,48, докато за победа на Нюкасъл, който е в серия от три поредни загуби, е 6,50 (равенството е оценено на 5,00).

Манчестърският гранд се намира в серия от четири поредни победи над този съперник, като последният успех за "свраките" бе на 6 октомври 2019 година (с минималното 1:0). Три от последните четири победи на Юнайтед са с резултат 4:1, а останалата е при 3:1.

Коефициентът на efbet за още един мач между тези съперници с над 4,5 попадения е 4,70, докато за под 2,5 е 2,40. Ставката за пети пореден двубой, в който и двата тима да се разпишат, е 1,80, докато за няма гол/гол е 2,15.

Същевременно коефициентът за нов точен резултат 4:1 на Манчестър Юнайтед срещу Нюкасъл е 21,00, а за трети пореден шампионатен двубой с успех при резултат 1:0 за "червените дяволи" е 8,40.

Ще вкара ли Кристиано Роналдо нови голове във Висшата лига?

Разбира се, в действие ще видим винаги зажаднелия за футбол Кристиано Роналдо, който няма търпение да се завърне на терена след непредвидената пауза. Той се представя на отлично ниво, след като се завърна на "Олд Трафорд", и има седем попадения във Висшата лига (+ две асистенции) и още шест гола в Шампионска лига.

Коефициентът на efbet 36-годишният португалец да вкара първото попадение в срещата е 4,10, колкото е и за това да отбележи последното в срещата. Ставката за това да се разпише по всяко време пък е 1,85.

РАЗОЧАРОВАНИЕ ИЛИ НЕ - КАК СЕ ЗАВЪРНА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД КЪМ ВИСШАТА ЛИГА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com