Интер с шанс да си върне върха - "бесни" "вълци" обаче надушиха кръвта на "старата госпожа"

3461
Интер с шанс да си върне върха - "бесни" "вълци" обаче надушиха кръвта на "старата госпожа"
Снимка: Gulliver/GettyImages

Вече започналият 34-ти кръг в италианската Серия А се очертава да бъде много интересен и да даде отговори на някои въпроси. Той предлага и две дербита между тимове, замесени в борбата или за топ 4, или за титлата. Първото от тях противопоставя настоящия шампион на страната Интер и петия във временното класиране Рома. Сблъсъкът е в събота, 23-ти април, от 19:00 часа българско време, като ще се състои на стадион "Джузепе Меаца".

Интер и Рома в голямата битка за титлата в Серия А и топ 4

Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините, които биха си върнали първото място в класирането с него, е 1,66, докато равенството е оценено на 4,30. Съответно ставката пък за успех на "вълците" на Жозе Моуриньо е 5,40. С него те ще се възползват от неубедителното представяне на четвъртия във временното класиране Ювентус и ще го доближат на едва две точки (като "старата госпожа" ще е и с мач по-малко).

Рома е в ужасяваща серия от цели десет поредни срещи във всички турнири с "нерадзурите", в които не успява да стигне до успеха. Ако не броим обаче последните им три мача (спечелени от Интер), то преди тях двата отбора бяха в серия от... шест поредни двубоя, в които завършват наравно. Прави впечатление, че в три от случаите ремито идва при зрелищно голово равенство и точен резултат 2:2.

Коефициентът и в този случай сблъсъкът между двата тима да завърши при резултат 2:2 е 16,00. Точката обаче не би устройвала никой от двата гранда. От една страна Интер ще е пропилял шанс да изпревари градския си съперник Милан на върха и дори може да изостане още повече от "росонерите", а от друга "вълците" ще позволят на "старата госпожа" да се откъсне и да направи сериозна крачка към топ 4.

Нарушената хармония на равенствата между Интер и Рома

Рома може и да няма успех срещу Интер в десет поредни срещи, но в тях е вкарал 10 гола, като са паднали общо 29 попадения (равенството 0:0 далеч не намаля резултатността в това дерби в последно време), което прави средно по 2,9 на среща. Освен това в цели седем от случаите и двата отбора се съумявали да реализират поне по едно попадение.

Коефициентът на efbet в този сблъсък между двата опонента да има над 3,5 попадения е 2,90, докато за под 2,5 е 2,15. Съответно ставката за това и "нерадзурите", и "вълците" да съумеят да си реализират поне по един гол в срещата е 1,83, докато за това да няма гол/гол е 2,05.

ИНТЕР ОБРАТНО НА ВЪРХА В СЕРИЯ А - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com