Жестоко дерби за върха в Серия А! Юве също с жизненоважен мач за топ 4

7783
Жестоко дерби за върха в Серия А! Юве също с жизненоважен мач за топ 4
Снимка: Getty Images

Първите два отбора в класирането на италианската Серия А си дават директен сблъсък за върха. Наполи посреща Милан, като и двата отбора са с равен брой точки - 57, две повече от шампиона Интер, който е и с двубой пасив.

Епичен сблъсък между Милан и Наполи - директно за върха в Серия А

Двубоят ще се проведе в неделя, 6-и март, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакина Наполи е 2,25, докато победа за Милан е със ставка 3,65. Равенството пък е оценено на 3,35.

Последните два мача между тези съперници завършват по напълно идентичен начин. Важно е да се отбележи обаче, че и в двата случая става въпрос за сблъсъци на "Сан Сиро". Неаполитанци ги печелят неизменно с 1:0. Коефициентът и този мач да завърши при резултат 1:0 за Наполи е 7,40.

За последните пет двубоя Милан има само една победа срещу този опонент, записвайки и две равенства, и две загуби. Във всички тези срещи са паднали общо 12 попадения, което прави средно по 2,4 гола. В три от случаите и двата тима са си отбелязвали (изключения правят само последните им два директни мача).

Коефициентът на efbet попаденията в този мач да са над 3,5 е 3,60, докато за под 2,5 е 1,88. Съответно ставката за това и Милан, и Наполи да успеят да си вкарат попадение е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,10.

КОЙ ЗАВЗЕ ВЪРХА В СЕРИЯ А - МИЛАН ИЛИ НАПОЛИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Ювентус продължава битката с Аталанта за топ 4

Два часа и 45 минути преди дербито на кръга един срещу друг излизат Ювентус и Специя (19:00 часа българско време). "Старата госпожа", бореща се яростно за топ 4 с Аталанта, посреща на "Ювентус Стейдиъм" тим, който също има цели - да оцелее в елита.

Двата отбора са се срещали само пет пъти през 21-ви век. Първите им двубои бяха от периода, в който "бианконерите" се подвизаваха във второто ниво на италианския футбол - Серия Б. Тогава Специя първо измъкна равенство, а след това и успех. От края на 2020-а година насам обаче, когато Специя вече играе с Ювентус в елита, "старата госпожа" има три победи от три мача.

Коефициентът на efbet отново Ювентус да победи е 1,29, докато за сензационен успех в полза на Специя е 12,00. Равенството е оценено на 6,20. В три от петте им срещи са вкарани по пет попадения. Коефициентът за това и в този мач да има над 4,5 гола е 5,20.

ЗАТВЪРДИ ЛИ ЮВЕНТУС МЯСТОТО СИ В ТОП 4 НА СЕРИЯ А - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com