Кошмарът на Байерн Мюнхен в Бундеслигата го чака за нова "гавра"?

3496
Кошмарът на Байерн Мюнхен в Бундеслигата го чака за нова "гавра"?
Снимка: Getty Images

В последните години Байерн Мюнхен продължава да затвърждава огромната си доминация в местния шампионат в Германия. Титлите на Борусия Дортмунд вече изглеждат твърде далеч, а баварците продължават със стряскащата хегемония. Въпреки това има отбор в страната, срещу който напоследък Байерн далеч не може да намери нито правилната игра, нито правилните резултати.

Борусия Мьонхенгладбах ще опита отново да бие Байерн Мюнхен

Става въпрос за Борусия Мьонхенгладбах. Няма друг тим в Бундеслигата, за който може да се каже, че е в серия от четири поредни двубоя във всички турнири срещу Байерн Мюнхен без поражение (и то три от тях са победи). От друга страна обаче баварците определено ще има за какво да си отмъщават и няма да имат нужда от допълнителна мотивация.

Коефициентът на efbet за прекъсване на серията и победа за Байерн е 1,21, докато ставката за успех в полза на Борусия е 12,00. Пазарът за равенсто е оценен на 8,80. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 27-и август, от 19:30 часа българско време.

В споменатите четири последни срещи от всички турнири Борусия не само има три победи и едно равенство, но и головата разлика е внушителна в полза на отбора - 10:2, като голяма част от нея се формира от разгромното 5:0 на 1/16-финалите за Купата на Германия. Иначе в последните пет мача между тези опоненти са вкарани общо 18 гола.

Ще си спретнат ли Борусия Мьонхенгладбах и Байерн Мюнхен голово зрелище?

Коефициентът на efbet в този случай да има същинско голово зрелище и над 5,5 попадения е 3,50, докато за под 2,5 гола е 4,80. Съответно ставката за това и Борусия Мьонхенгладбах, и Байерн Мюнхен да съумеят да си отбележат по поне едно попадение във вратите е 1,59, докато за няма гол/гол е 2,50.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ГЛАДБАХ И БАЙЕРН - КАКВО СТАНА ОТНОВО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com