"Кралете" са еднакво далеч от върха и от "шока" - тепърва идва дерби с Атлетико

3215
"Кралете" са еднакво далеч от върха и от "шока" - тепърва идва дерби с Атлетико
Снимка: Getty Images

Колебливата форма на Реал Мадрид в последно време в испанската Ла Лига (въпреки че отборът към момента е с две поредни победи) направи така, че сега "кралския клуб" е еднакво далеч от върха, където е Барселона, както и от... третия Реал Сосиедад, като изглежда немислимо столичани да бъдат изпреварени от "баските". За Реал Мадрид обаче тепърва предстои тежко дерби с Атлетико Мадрид.

Реал Мадрид - Атлетико Мадрид: Дербито на кръга в Ла Лига

Коефициентът на efbet за това Реал Мадрид да съумее да грабне безценните 3 точки у дома на "Сантяго Бернабеу" е 1,84, докато ставката за това добрата форма на Атлетико Мадрид да продължи с нова победа е 4,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 25-и февруари, от 19:30 часа българско време.

В последните пет официални двубоя между тези опоненти "кралския клуб" има две победи, "дюшекчиите" са спечелили веднъж, докато две срещи са завършили наравно (включително и последната, но тя бе четвъртфинал за Купата на Краля, където Реал надделя след продължения). Трябва да се отбележи, че само в един от въпросните двубои е имало над 2,5 попадения. Въпреки това случаите на гол/гол са три.

Ще си спретнат ли Реал и Атлетико голово шоу в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това този път да има над 2,5 попадения в сблъсък между тези столични съперници е 2,00, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,89. Съответно ставката за това и Реал Мадрид, и Атлетико Мадрид да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,92, докато за няма гол/гол е 1,96.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com