Левски трябва да бие Ботев (Пд), ако иска да постигне първата си цел в efbet Лига

999
Левски трябва да бие Ботев (Пд), ако иска да постигне първата си цел в efbet Лига
Снимка: Levski.bg

Носителят на Купата на България Левски продължава с подема в своите резултати в родната efbet Лига. "Сините" последователно се вдигнаха след поражението от Локомотив София и сега ще гонят трета поредна победа в шампионата. Съперникът обаче няма да е никак лесен - Ботев Пловдив.

Левски пробива в топ 6 на efbet Лига

Победата е толкова важна за "сините" и поради факта, че с нови три точки в актива си те ще влязат в топ 6 на временното подреждане в първенството. Трябва да се отбележи, че столичният тим има най-малко изиграни срещи в сравнение с всички останали - Левски има да играе още три отложени срещи. Ботев обаче също се нуждае от точките на всяка цена, тъй като към момента заема 12-о място с едва 10 пункта.

Коефициентът на efbet домакините от столицата да спечелят трите точки е 1,47, докато ставката за победа на сметката на "канарчетата" от Пловдив е 7,80. Пазарът за равенство пък е оценен на 4,65. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 8-и октомври, от 20:00 часа.

Изненадващо или не, но Левски има само две победи в последните си пет двубоя срещу Ботев във всички турнири (в това число влиза и един приятелски мач). По-важното в случая обаче е, че тези две победи идват именно в последните им две срещи с Ботев. Прави впечатление, че само една от срещите е минала при над 3,5 попадения.

Ще си спретнат ли Левски и Ботев Пд голово зрелище?

Коефициентът на efbet и този им дуел да види над 3,5 попадения е 3,25, докато за под 2,5 гола в мача е 1,98. Съответно ставката за това и Левски, и Ботев Пловдив да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,80.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com