Левски търси формата от миналия сезон, за да изгори "късата клечка", изтеглена в Европа

2745
Левски търси формата от миналия сезон, за да изгори "късата клечка", изтеглена в Европа
Снимка: Levski.bg

Въпреки огромните трудности през миналия сезон Левски успя да изпълни големите си цели - грабна трофея от Купата на България и се класира за европейските клубни турнири през този сезон. Още на старта при дебюта на "сините" в Лигата на конференциите обаче тимът няма особен късмет, тъй като жребият му отреди среща с гръцкия гранд ПАОК.

Левски с тежко завръщане в Европа - сблъсък с ПАОК

Станимир Стоилов и компания ще опитат да намерят формата, която им позволи да завършат толкова успешно миналата кампания. Като предимство за българския отбор може да се счита фактът, че първенството на Гърция все още не е започнало и това ще е първи двубой за ПАОК от новия сезон 2022/23.

Коефициентът на efbet Левски да изтръгне успеха е 3,60, докато за победа в полза на гръцкия гранд ставката е 2,15. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,35. Срещата ще се състои в четвъртък, 21 юли, от 20:00 часа. Тя ще се проведе в София - на стадион "Георги Аспарухов".

Двата отбора не са се срещали нито веднъж до този момент и за първи път ще премерят сили. През миналата кампания ПАОК завърши като вицешампион в гръцкото първенство, но на цели 19 точки от шампиона Олимпиакос. Освен това ПАОК игра и финал за Купата на Гърция, който обаче бе загубен от Панатинайкос.

Левски не започна новия сезон по най-добрия възможен начин, след като загуби в откриващия кръг с минималното 0:1 от ЦСКА 1948, който игра дълго време с човек по-малко и дори реализира попадението си при численото неравенство. Въпреки това "сините" обнадеждиха привържениците си с резултата от следващата среща - разгромното 5:0 над завърналия се в елита Спартак Варна.

Ще се превърне ли мачът Левски - ПАОК в голово зрелище?

Коефициентът на efbet във втори пореден двубой на "сините" да се стигне до над 4,5 попадения е 9,20, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,63. Съответно ставката пък за това и Левски, и ПАОК да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,80.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com