Мач №2 от ужасяващата програма на Юнайтед: Пряк сблъсък за топ 4 срещу гранд

5530
Мач №2 от ужасяващата програма на Юнайтед: Пряк сблъсък за топ 4 срещу гранд
Снимка: Getty Images

Английският гранд Манчестър Юнайтед, който кара един от най-трудните си сезони в последните години, излиза за втория двубой от тежката серия. След Манчестър Сити "дяволите" трябваше да играят поред срещу Тотнъм, Атлетико Мадрид (в Шампионска лига), Ливърпул, Лестър и Евертън. Мачът с мърсисайдци бе отложен, но програмата остава тежка.

Юнайтед и Тотнъм в свирепа битка за топ 4 във Висшата лига

Идва ред на пряк конкурент за топ 4. Юнайтед посреща на митичния "Олд Трафорд" столичния Тотнъм. Към момента "червените дяволи" имат две точки аванс пред "шпорите", но и два мача повече. Директният сблъсък между тях ще се осъществи в събота, 12 март, от 19:30 часа българско време.

Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 2,15, докато за победа за Тотнъм, с която ще изпревари опонента си, е 3,45. Ставката за това двубоят да завърши при самоубийствено и за двата тима реми е 3,70.

В последните пет двубоя между тези съперници Юнайтед е стигал до успеха в три от случаите, Тотнъм - в един (но с 6:1!), а равенството е възтържествувало веднъж. Само в последния от тези мачове не е имало гол/гол, а общият брой отбелязани попадения за тези пет срещи е 19 (средно по 3,8 на мач).

Коефициентът за това в този сблъсък също да има над 3,5 попадения е 2,85, докато за под 2,5 е 2,20. Ставката пък за това и Манчестър Юнайтед, и Тотнъм да успеят да се разпишат в двубоя е 1,66, докато за няма гол/гол е 2,40.

След драмата със Сити: Ще играе ли Роналдо за Юнайтед срещу Тотнъм?

Сензационно или не, но в последния двубой за Юнайтед - градското дерби с Манчестър Сити, голямата звезда на "дяволите" Кристиано Роналдо не взе участие. Официалната причина за това бе, че има травма, но спекулациите около това, че причината е друга, не спират.

Все пак се очаква португалецът да играе срещу "шпорите". Коефициентът на efbet именно той да вкара първия гол в мача е 6,40, докато за това да стори Хари Кейн е 7,00. Попадение за Кристиано по всяко време от срещата е със ставка 2,65, докато същият пазар, но за Хари Кейн, е с коефициент 2,80.

ХЕТТРИК - КОЙ ГО НАНИЗА И КАКВО СЕ СЛУЧИ В ДЕРБИТО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com