Ново тежко изпитание за Манчестър Юнайтед: Арсенал гостува на "Олд Трафорд"

2726
Ново тежко изпитание за Манчестър Юнайтед: Арсенал гостува на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

Тежките мачове за Манчестър Юнайтед "валят" един след друг, като сега на хоризонта е дерби с лондонския Арсенал. В последните си пет мача във Висшата лига "червените дяволи" се изправиха срещу отбори като Ливърпул, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Челси, а в единствената "по-лека" среща загубиха от Уотфорд с 1:4.

Моментната форма на Юнайтед и Арсенал

Тежките мачове допринесоха за уволнението на Оле Гунар Солскяер, който не успя да се справи с напрежението и записа серия от лоши резултати, които станаха причина за неговото отстраняване. На негово място до края на сезона застава немският специалист Ралф Рангник, който обаче няма да може да води тима срещу Арсенал заради все още неиздадена работна виза.

Майкъл Карик отново ще бъде начело на Юнайтед, както бе и при визитата на Челси на "Стамфорд Бридж" през миналата седмица. Тогава "дяволите" изненадаха мнозина и взеха точка като гост срещу временния лидер във Висшата лига. Арсенал обаче не е никак по-лек съперник от "сините", като момчетата на Микел Артета са спечелили пет от последните си шест мача в първенството.

Юнайтед без победа срещу Арсенал в последните им пет срещи

"Дяволите" не познават вкуса на победата срещу този съперник в последните пет мача помежду им, като три от тях са спечелени от "топчиите". За днешното дерби efbet дава 2.01 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед, 3.80 за равенство и 3.75 за победа на Арсенал.

В тези последни пет срещи между Юнайтед и Арсенал са паднали общо седем гола, като и петте мача са завършили под 2,5 гола. През този сезон "топчиите" са вкарали 15 гола и са допуснали 17 при изиграни 13 мача. За Юнайтед отбелязаните попадения са 21, а допуснатите - 22. efbet предлага 1.80 коефициент за над 2,5 гола в днешния мач и 2.15 за под 2,5 гола.

УСПЯ ЛИ КРИСТИАНО РОНАЛДО ДА ПОМОГНЕ НА ЮНАЙТЕД ДА БИЕ АРСЕНАЛ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com