От "най-скучната група" до най-непредвидимата: Франция и Хърватия треперят от "момчетата" с "динамит"

992
От "най-скучната група" до най-непредвидимата: Франция и Хърватия треперят от "момчетата" с "динамит"
Снимка: Getty Images

Когато бе изтеглен жребият за тазгодишното издание на Лигата на нациите, специалисти и анализатори се обединиха околко мнението, че група 1 от най-силната дивизия А е най-малко интригуваща, въпреки че там присъстват тимовете, които си оспорваха трофея на Световното първенство през 2018 година във финала - Хърватия и Франция.

Сблъсък с неочаквано голямо значение в Лигата на нациите

Смяташе се, че ще бъде надпревара между тях за първата позиция, но след първите две срещи тези два тима имаха общо(!) едва два пункта. Така от "най-скучната" група това се превърна в най-непредвидимата. С огромна заслуга за това са и останалите два отбора, които се представят повече от достойно - Дания и Австрия. Именно те си дават нов сблъсък.

Коефициентът на efbet за успех в полза на "момчетата" е 4,00, докато победа за "червения динамит" е със ставка 2,05. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,30. Двубоят между двата тима ще се състои в на стадион "Паркен" в Копенхаген. Той ще се проведе в понеделник, 13-и юни, от 21:45 часа българско време.

Двата тима играха отново един срещу друг преди точно една седмица, когато Дания измъкна успеха с гол в 84-ата минута. Любопитното е, че тези отбори бяха в една група и в квалификациите за Световното първенство в Катар тази година. Така те се срещнаха още два пъти през миналата година.

В рамките на малко повече от година в тези три срещи винаги имаше един победител - Дания. Бяха отбелязани общо осем попадения в тях, като само един от головете бе за австрийците. Той дойде именно при последната има среща, загубена от тях с 1:2 у дома.

Ще има ли много голове между Дания и Австрия в Лигата на нациите?

Коефициентът и този път попаденията в мача да са над 2,5 е 2,20, докато за под 2,5 е 1,72. Съответно ставката за това и "червения динамит", и "момчетата" да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,88.

Ако се върнем до последните общо пет двубоя във всички турнири между тези опоненти, прави впечатление, че един резултат се е повторил. Става въпрос за 2:1, но в единия случай то е в полза на Австрия, а в другия - на Дания (при последния им мач).

Коефициентът на efbet втори пореден сблъсък между тези съперници да завърши при точен резултат 2:1 в полза на "червения динамит" е 8,80. Ставката пък 12 години по-късно Австрия отново да спечели с 2:1 срещу този опонент е 13,00.

ОЩЕ: ДАНИЯ СРАЗИ АВСТРИЯ С ЛЕКОТА - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com