Реал даде резервите си на Атлети: ще има ли гювеч и за "жабите", или ще се препекат в Ла Лига?

2887
Реал даде резервите си на Атлети: ще има ли гювеч и за "жабите", или ще се препекат в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

Реал Мадрид продължава да очаква спокойно големия финал в Шампионска лига, след като си гарантира титлата в Ла Лига. В последния кръг "кралския клуб" си позволи да излезе с резервите в градското дерби с Атлетико Мадрид и загуби, като ще бъде интересно дали тимът ще подходи по подобен начин и в следващия кръг от шампионата.

Шампионът Реал срещу отбор, който го тормози в Ла Лига

В него "белия балет" посреща на "Сантяго Бернабеу" Леванте, който има спешна нужда от точки. "Жабите" се намират на предпоследното място във временното класиране, като имат 29 точки - пет по-малко от последното място, осигуряващо спасение в Ла Лига. Иначе казано - загуба срещу Реал почти със сигурност ще значи изпадане във второто ниво на футбола в Испания.

Коефициентът на efbet Карло Анчелоти и компания все пак да грабнат трите точки в тази среща е 1,54, докато за жизненоважен успех в полза на гостите ставката е 5,60. Съответно равенството е оценено на 5,20.

Любопитен факт е, че всъщност "кралския клуб" има само един успех срещу този опонент в последните им четири сблъсъка в първенството, като дори Леванте е стигал до победата в два от въпросните четири случая. В последните две срещи между тях пък зрителите станаха свидетели на дъжд от голове, след като бяха отбелязани общо девет, което прави средно по 4,5 на двубой.

Коефициентът в този им дуел да паднат над 4,5 попадения е 3,25, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,10. Съответно ставката за това и Реал Мадрид, и Леванте да успеят да се разпишат в мача е 1,55, докато за това да бъде нарушена серията от две пдни срещи с това и този път да няма гол/гол е 2,60.

След почивката: Бензема и Винисиус жадни за голове?

Срещу Атлети Карим Бензема остана неизползвана резерва, докато Винисиус Жуниор игра малко повече от половин час. В Испания очакват този път Анчелоти да даде повече на двете си големи звезди в нападението. Френският нападател е лидер сред голмайсторите в шампионата с 26 попадения, докато бразилското крило има 14 на сметката си.

Коефициентът на efbet Бензема не само да играе повече, но и да отбележи първото попадение в срещата е 3,60, докато за негов гол по всяко време от мача с Леванте е 1,55. Съответно ставката Винисиус да вкара откриващото попадение в двубоя е 6,40, а за гол на бразилеца по всяко време от сблъсъка е 2,35.

РАЗГРОМИ ЛИ РЕАЛ МАДРИД ПОСЛЕДНИЯ В ИСПАНИЯ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com