Реал ще си връща върха срещу отбор, който е победил едва веднъж в последните 3 мача

1286
Реал ще си връща върха срещу отбор, който е победил едва веднъж в последните 3 мача
Снимка: Getty Images

В седмия кръг на испанската Ла Лига актуалният шампион Реал Мадрид записа първи резултат, различен от победа през този сезон. "Кралския клуб" се провали там, където малцина очакваха - в домакинския си сблъсък срещу Осасуна. А след този мач Карло Анчелоти и компания вече не могат да се похвалят, че са лидери в класирането.

Реал Мадрид иска да си върне 1-вото място в Ла Лига

Кръвният враг Барселона веднага се възползва и с минимален успех с 1:0 над Майорка се качи на върха с по-добра голова разлика, след като и каталунците, и Реал до момента имат по шест победи и едно равенство. Така предстоящото гостуване на Реал срещу Хетафе е задължително за спечелване за "белия балет".

Коефициентът на efbet именно това да се случи и поне временно Реал да си върне върха е 1,56, докато ставката за успех в полза на Хетафе е 6,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,50. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 8-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Изненадващо или не, но Реал Мадрид има само една победа в последните три двубоя срещу този опонент във всички турнири (тя идва при последната им среща). Също така прави впечатление, че резултатността в това съперничество е ниска, като за последните им четири двубоя нито веднъж не се е стигало до гол/гол или до над 2,5 попадения.

Ще си спретнат ли голово зрелище Хетафе и Реал Мадрид?

Коефициентът на efbet тази тенденция от последните мачове да бъде нарушена и да има над 2,5 попадения в сегашния им сблъсък е 1,82, докато за под 2,5 гола в мача е 2,10. Съответно ставката за това и Хетафе, и Реал Мадрид да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,92.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com