Ред Бул или Ферари: кой ще бъде отбор №1 за 2022 година?

2442
Ред Бул или Ферари: кой ще бъде отбор №1 за 2022 година?
Снимка: Getty Images

Сезонът във Формула 1 вече е преполовен, а още от първия ден на новата кампания бе ясно едно - два отбора ще спорят за титлата както при пилотите, така и при конструкторите. И ако Макс Верстапен изглежда все по-бетониран по пътя към втора поредна световна титла, то неговият отбор Ред Бул ще трябва да се потруди още, за да откаже Ферари в битката сред отборите.

Ред Бул води на Ферари във Формула 1

След 11 кръга във Формула 1 Ред Бул е лидер при конструкторите с 359 точки - или с 56 повече от втория в подреждането Ферари, който има 303 пункта в актива си. Тройката се допълва от отбора на Мерцедес, който може да се похвали с 237 пункта. Четвъртият Макларън е много-много далеч - едва 81 точки.

Ред Бул е фаворит за победа при конструкторите, но до края на сезона остават още цели 11 състезания и успехът за "биковете" е далеч от гарантиран. Напротив: във Формула 1 сме ставали свидетели на какви ли не обрати, така че дори и отборът на Мерцедес не бива да бъде отписван, колкото и далеч да изглежда в момента от лидерите.

Кой е фаворит за победа при конструкторите във Формула 1?

Букмейкърът efbet предлага пазари за краен победител при конструкторите във Формула 1. Коефициентът за победа на Ред Бул Рейсинг е 1.36, докато за победа на Ферари ставката е 3.60. За победа на отбора на Мерцедес букмейкърът дава 16.00 коефициент.

Следващите отбори имат нищожни шансове за генерална победа в края на сезона, затова и техните коефициенти надхвърлят 2000.00. Пазарите за краен победител при конструкторите във Формула 1 ще откриете в секцията "Дългосрочни събития" на сайта на efbet.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com