Резилът в Шампионска лига стана резил в Лига Европа: Изхвърча ли сензационно грандът?

3461
Резилът в Шампионска лига стана резил в Лига Европа: Изхвърча ли сензационно грандът?
Снимка: Getty Images

Този сезон в Шампионска лига предложи много изненади и още в групите грандове като Барселона, Борусия Дортмунд и Севиля (последните два в много лесни групи на фона на останалите) отпаднаха и се запътиха към Лига Европа, където автоматично станаха фаворити.

Борусия Дортмунд: От разочарование в Шампионска лига до разочарование в Лига Европа

След първите срещи от 1/16-финалните им сблъсъци един тим разочарова... отново! Борусия Дортмунд загуби с 2:4 от Глазгоу Рейнджърс и сега гостува в Шотландия в търсене на сензационен обрат. Коефициентът на efbet за нов успех на Глазгоу е 4,20, докато за победа за германския отбор е 1,84 (равенството е оценено на 4,20).

Рейнджърс има само една загуба за последните... 19 мача (0:3 от Селтик). Въпреки това в последните два официални двубоя е пуснал общо три гола във вратата си, записвайки победа и равенство. Борусия Дортмунд пък изля целия си гняв от загубата от шотландския тим, като разби с... 6:0 силния отбор на Борусия Мьонхенгладбах.

Това ли е най-великият печеливш залог в историята?? 28+ хиляди коефициент!

Все още не са изминали и два месеца от началото на 2022 година, а светът на спортните залози може да се похвали с най-великия залог не ...

Коефициентът за над 3,5 попадения в срещата между Глазгоу Рейнджърс и Борусия Дортмунд е 2,25, докато за под 2,5 е 2,75. Съответно ставката за това и двата отбора да успеят да си отбележат е 1,54, докато за няма гол/гол е 2,70.

ПОДНЕСЕ ЛИ РЕЙДЖЪРС СЕНЗАЦИЯТА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Барселона, Аталанта и Севиля - неочакваното присъствие в Лига Европа

Да избереш правилния пазар: 5-цифрена сума с "алтернативен" залог на 5 мача

Потребител на efbet се превърна в поредния щастливец в спортните залози за месец февруари в компанията, възползвайки се оптимално от бо...

За разлика от Дортмунд - Севиля се справи с първия мач от 1/16-финалите в Лига Европа и спечели с 3:1 срещу Динамо Загреб, взимайки комфортен аванс. Коефициентът за нов успех на андалусииците над този опонент е 2,20, докато за победа в полза на Динамо в Хърватия е 3,55 (равенството е оценено на 3,55).

Друг гранд, пристигнал от Шампионска лига (но от далеч по-трудна група) - Аталанта, трябваше да минава през обрат и да спечели с 2:1 срещу балканския Олимпиакос. Ставката за нов успех в полза на "богинята", този път в Гърция, е 2,15. Победа за Олимпиакос пък е с показател 3,50, докато равенството е оценено на 3,65.

Разбира се, кулминацията от програмата е сблъсъкът между Барселона и Наполи. Каталунците изпуснаха много и съжаляват за равенството 1:1, но сега ще имат шанс да го поправят. Коефициентът на efbet за успех за испанците е 2,55, докато победа на Наполи е със ставка 2,85 (равенството е оценено на 3,55). За да видите коефициентите за повече пазари от суперсблъсъка, посетете спортната секция на actualno.com и отворете специалния материал, посветен на дуела.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 1/16 ФИНАЛИТЕ В ЛИГА ЕВРОПА

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com