Роналдо е свободен от "пейката на Юнайтед": първият шампион Португалия е близо до аута

1628
Роналдо е свободен от "пейката на Юнайтед": първият шампион Португалия е близо до аута
Снимка: Getty Images

В тази пауза за срещите на националните отбори по футбол, която идва само няколко седмици преди началото на дългоочакваното Световно първенство по футбол в Катар, ще станат ясни победителите във всяка група от третото издание на турнира Лига на нациите. Разбира се, най-голям интерес повдига най-високата дивизия.

Португалия трябва да бие Чехия, ако иска нов трофей от Лигата на нациите

В една от групите там се оформи иберийски спор между Португалия и Испания. За момента Луис Енрике и компания имат предимство - лидери са с осем точки - една повече от Португалия, която допусна поражение в последната си среща от групите и изпусна върха. Ново поражение до голяма степен може да направи задачата на "мореплавателите" за първото място невъзможна дори и на теория.

Коефициентът на efbet за това Кристиано Роналдо и компания да се върнат на победния път е 1,81, докато ставката за това да загубят гостуването си в Чехия е 4,60. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,70. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 24-ти септември, от 21:45 часа българско време.

Двата тима се срещнаха преди три месеца и това бе първият им сблъсък от десет години насам. В него "мореплавателите" надделяха с 2:0. В останалите две срещи между тези съперници през този век Португалия отново стигаше до успеха - на четвъртфиналите на Европейското първенство през 2012 година (с 1:0), както и в групите на Евро 2008 - тогава с 3:1.

Ще си спретнат ли Чехия и Португалия голово зрелище в Лигата на нациите?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения е 3,90, докато за под 2,5 гола е 1,78. Съответно ставката за това и Чехия, и Португалия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,84.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com